Reklama

Reklama

Jason je znovu zpátky a má už svoji legendární hokejovou masku. Tentokrát, ale nebude fyzická likvidace jednotlivých ubožáků rušící Jasonův klid až tak jednoduchá jako v díle předchozím. Kempaři totiž nejsou jenom nějací, i veverkou k smrti vystrašení studentíci, ale dosti otrlý členové motocyklového gangu. Jason se tedy bude muset hodně snažit, aby popostrčil čísla svého "bodycountu" o nějakou tu cifru směrem vzhůru. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

tron 

všechny recenze uživatele

Sprievodca hrôzy zostáva na slobode. Steve Miner dostal medzi dvojkou a trojkou porážku. Inak si neviem vysvetliť razantný prepad kvality a atmosféry. Jason Voorhees síce prvýkrát v ságe dostáva kultovú hokejovú masku, ale čo z toho, keď 3-D trojka je taká zlá, ako len sequel slasheru môže byť? Nevýrazné a málo vyzlečené postavy, tupý kosič Jason (zbavený tajomstva), triviálna výprava, priemerné vraždy. Pocit ohrozenia prostredníctvom vtieravej kamery zmizol a mrazivé gore takisto nikde nie je. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pořád ta stejná písnička, těžko uvěřit, že někoho může bavit úplně to samé napotřetí. A to je ještě několik dalších pokračování... Jestli jsem měl po chabé dvojce ještě chuť na trojku, tak teď už se mi chce s touto chaboučkou vyvražďovací sérií nadobro skoncovat. Film je blbý, nudný, některé scény hrozně trapné a nemyslím po technické stránce, ta je na tu dobu zmáknutá vcelku dobře, ale v chování postav. V té době to lidi možná žrali, teď už to působí spíš divně než hororově. Já osobně si dám radši nějakou novodobější vyvražďovačku. 40% ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(75%) Vida, režisér Steve Miner se opravdu zlepšil. Po vcelku nudné a obyčejnější dvojce nám zde naservíroval dost slušný vyvražďovací počin. I se dost přiblížil ke kvalitě mého oblíbeného Halloween H 20. Tempo je zde docela slušné, i když se pořádní zabíjení začne odvíjet až v nějaké cca 45-50 minutě. Jenže to mi vůbec nevadilo, zpočátku tu máme klasickou rekapitulaci z předešlé části a úvodní zabití dvou místních lidí a poté se začne film věnovat postavám, které mi přišly doposud z této série nejlepší. I jsem si jich pár získal. To se Minerovi opravdu povedlo, podobně jako u výše zmíněném Halloween H20. Soundtrack začínám mít opravdu rád. Vraždy jsou zde zajímavější, krvavější a o něco drsnější. Jason tu má správnou vizáž v hokejové masce, ke konci se pořádně rozjede – úplná mašina na zabíjení. Celé prostředí filmu bylo dobré, např. Stodola atd. Nevím ani co bych pořádně vytkl, možná bych ocenil trochu víc k vysvětlení Jasona atd, přidat pár scén navíc a hlavně tu byla jedna vraždící scéna, kdy Jason jednoho kluka v rukou tak zmáčkl do hlavy, až mu vystřelilo oko – to bylo dost ujeté, trapné a vizuálně amatérské až jsem si myslel, že je to nepovedená či vystřižená scéna, ale co. K dokonalosti něco chybělo, ale stále to byla super zábava a u mě zatím nejlepší díl téhle série. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

S tých mnohých častí ktoré sa natočili o tomto zabijakovi si pamätám iba na dve na túto tretiu časť a na šiestu. Jason siv tejto časti konečne odkladá pytlík s hlavy a nasadzuje si svoju hokejovú masku. výborné originálne zabíjanie slušná réžia. Po tomto filmu sa už Jason stal zombie pretože po takej krutej smrti by to už nikto neprežil. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Standardní slasher, který již dnes ničím mimořádným nepřekvapí. Omladina u Křišťálového jezera má své dny sečtené. Nezničitelný Jason likviduje jednu oběť podruhé a mezi tím střídavě ukazuje svoji zhyzděnou tvář a brankářskou masku. Kromě mačety dojde na vidle, harpunu i drcení hlavičky, až odletí očičko. Běžné gore jako useknutá ruka nevyděsí, nejhezčí moment je asi použití mačety v houpací síti. Falešné lekačky, nedostatek sexu i krve, místy fajn atmosféra, místy trochu komedie - hlavně závěr je spíše k smíchu. Jako oddechovka dobré. ()

Galerie (136)

Zajímavosti (29)

  • V tehdejším západním Německu proběhla premiéra v pátek 13. května 1983. (Stocki)
  • Maska hokejového brankáře, kterou si tady Jason Voorhees (Richard Brooker) poprvé nasazuje, byla vyrobena společností Fibrosport pro klub Detroit Red Wings. Její podoba vycházela z masky Jacquese Planta, hokejového brankáře, který ji jako první začal v NHL používat v sezóně 1959-1960. Vyráběl si je původně sám. Dnes se už tento typ nepoužívá. (PetrPan)

Reklama

Reklama