Reklama

Reklama

Jason je znovu zpátky a má už svoji legendární hokejovou masku. Tentokrát, ale nebude fyzická likvidace jednotlivých ubožáků rušící Jasonův klid až tak jednoduchá jako v díle předchozím. Kempaři totiž nejsou jenom nějací, i veverkou k smrti vystrašení studentíci, ale dosti otrlý členové motocyklového gangu. Jason se tedy bude muset hodně snažit, aby popostrčil čísla svého "bodycountu" o nějakou tu cifru směrem vzhůru. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kromě toho, že to v mnoha případech a scénách zcela nepokrytě vykrádá a kopíruje hlavně druhej a trochu první díl (a někdy takřka zcela vteřinu po vteřině) a tak jsem měl dost často deja vu, to je ještě navíc hodně slabé a dost nuda. Sice se dozvíme, kterak Jason k hokejové masce přišel a posledních 10-15 minut docela ujde, ale jsem docela zklamanej. Akorát mě začíná bavit zjišťovat, co všechno je Jason schopnej přežít.... ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

S tých mnohých častí ktoré sa natočili o tomto zabijakovi si pamätám iba na dve na túto tretiu časť a na šiestu. Jason siv tejto časti konečne odkladá pytlík s hlavy a nasadzuje si svoju hokejovú masku. výborné originálne zabíjanie slušná réžia. Po tomto filmu sa už Jason stal zombie pretože po takej krutej smrti by to už nikto neprežil. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Co jiného si pustit na pátek třináctého, než Friday the 13th. Třetí díl, ve kterém si Jason nasadí svoji legendární masku. V ničem jiným už zajímavý tenhle díl ale není. Gore občas vtipný, to vystřelený oko vážně pobavilo, top scéna - zabití dívky harpunou. Jinak chybí tu nahota, což je škoda, pár hezkých hereček tu je. Každopádně, svoji atmosféru to má, časem možná zhlédnu i další pátky, láká mě čtvrtý a osmý díl. Remake z roku 2009, se tenkrát povedl a já stále věřím, že se opět jednou Jason vrátí a bude to stát za to. (Full HD) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vražedné zbraně se objevují, jak se to tvůrcům a obětem hodí, ale to nechejme stranou, protože dobrodružství tohohle primitivního chlapíka zdaleka nestojí na originálních zápletkách. Máme tu prostě standardní slasher se vším, co k sérii patří, tedy solidní atmosféru, přihlouplé postavy (které dělají všechno to, co jim z kanape budeme na dálku rozmlouvat), brutální násilí, trocha sexu a nahoty. Příliš (s ohledem na rok vzniku) nicméně nechápu ono „3D“, ale nelze si nevšimnout, že tu pořád někdo něco strká před kameru: baseballovou pálku, vidle i třeba jojo. Kudrnáčovi při těle pak můžeme děkovat za to, že Jason konečně sundal pytel z hlavy a všemi milovanou image získal právě od vtipálka, který v partě mladého masa na porážku platí za nejapného outsidera se smyslem pro černý humor. Takže konečně i s maskou hokejového brankáře a něčím ostrým v ruce Jason svou pracovitostí vynahrazuje tu poměrně hloupou vatu okolo. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak Jason mě konečně začíná majinko zajímat,konečně má masku,opět ale vraždí unyle a nudně.Geniální dialogy a logické chování postav mě dokonale baví ( ve scénách,kde by nemělo : ) a řvu smíchem když holka drtí dodávku na mostě co se hroutí,místo toho aby utekla před vrahem,který byl postřelen,probodnut,zapálen,oběšen a má tempo důchodce po vydatné dávce fazolí.Baví mě fanoušci Jasona....opravdu moc.Hold já neumim ocenit vrozenou demenci ténhle břečky a tu příšernou hudbu,když v mé hlavěš je jedničkou vysoce inteligentní stroj na zabíjení v bílé masce,který za zvuků geniální hudby a ledově chladných reakcí nakopává tuhle arci parodii do prdele ze předu a to i v jeho slabších dílech. ()

Galerie (136)

Zajímavosti (29)

  • Jediný díl série, kde žádná z postav nezmíní jméno Jason. (Chatterer)
  • Ve scéně, kdy Rick (Paul Kratka) a Chris (Dana Kimmell) nasednou do auta a chystají se odjet pryč z tábora, je možné vidět v odrazu od zadního okýnka kameramana a dalších pár členů štábu. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama