Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natálie (Petra Hřebíčková) je šťastná svobodná třicátnice se skvělou kariérou a dlouholetou nejlepší kamarádkou Simonou (Tatiana Dyková), které se právě obrátil život vzhůru nohama. Simona se po rozvodu snaží vyrovnat s tím, že její jedenáctiletý syn odchází žít k otci (Ľuboš Kostelný). Tuhle pachuť zažene seznámením s výstředním umělcem Viktorem (Janko Popović Volarić), pro kterého se stává múzou. Viktor je však posedlý nejen Simonou, ale i sexem, což zpočátku vypadá jako vysněný ráj… I Natáliin život nabírá nový směr. Když potká okouzlujícího podnikatele, vdovce Marka (Branislav Trifunović) a jeho dcerku, láska na sebe nenechá dlouho čekat. Jejich soužití je téměř idylické až na to, že jejich vztah je pod drobnohledem Markovy tchyně Evy (Eliška Balzerová), která byla zvyklá pomáhat s výchovou vnučky. Nyní Eva zjišťuje, že musí najít jiný smysl života, aby se cítila šťastná. Seznámení s šarmantním hudebníkem (Predrag Manojlović) by mohlo znamenat nový začátek. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (238)

nany2121 

všechny recenze uživatele

Velmi zlé! Žial česká kinematografia ide strmhlav dole, živí sa sračkami niekde na úrovni kolumbijskej telenovely. Všetky české filmy v 21. storočí sú ako cez kopirák - lacné vzťahové záležitosti všeho druhu, často krat vidieť snahu to zabaliť do vtipného (trápneho) pozlátka, sexuje tam asi každý s každým, už pomály neni herečky, ktorá by nemala vlastnú sex scenku, okaté hranie na city, velmi prehrávané herecké výkony :) proste novodobá kolumbijsko-česká kinematografia. Hanba. ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje SPOILERY!!! Můj život je daleko, daleko lepší než Marty Ferencové pokud se vzhlédla v takové knize a takhle nám ji prezentuje na plátně. Nebylo mi u toho filmu moc dobře. Dívat se na postavu "Dyková", která se seznámí s nějakým primitivem, který si při souloži kouří cigárko a klepe ji popel na hlavu, tomu se smát opravdu nemůžu. Pokud to nějaký ženě nevadí, je mi ji líto, že si sebe více neváží. Co, ale po takové postavě chtít, když si neuloží ani telefon na svého syna a primitiv ji podezírá z nevěry. Pak tu máme postavu Petry Hřebíčkové, která si najde chlapa, kterému umřela před 2 lety manželka. Vypadá jako ideál. Pak stačí přijít kolegyně z práce, že má exekuci na 50 milionů a on začne pít. Smrt manželky zvládl bez alkoholu, tohle už bylo nad jeho síly. Pochopil bych to, kdyby o vše přišel. On, ale z posledních peněz zaplatí lidem, něco vyřídí v bance a v klidu chlastá a vozí malou dceru nalitej. Ještě, že náš stát je asi tak dobrej, že si žije ve velkém domě a tam exekuce nemá šance. Vlastně víme jen, že má exekuci, ale krom toho chlastu není vidět, že by se mu hroutil svět. Nakonec od něj postava Petry odejde a hlavní hrdina se asi z toho alkoholu poměrně rychle dostal. Děkuji za tenhle bolestivý a už třetí filmový zážitek, ale končím s Vámi Marto. Jedna hvězda je za tu holčičku. Jediná postava, který jsem to věřil a v takovém obsazení to je fakt smutné. 2/10 ()

Reklama

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Toto bolo o takých super chytrých kecoch by som povedala. V podstate prvých 20-30 minút zhrnieme do vetičky "moja vagína", na tom to stojí, viac nepotrebujeme. A áno, aby som nezabudla, dôležitá je pesnička. - Je to presne taký ten tip filmu, kde si dal niekto záležať na tom, aby mal osobitú pesničku, ale bohužiaľ to vždy skončí tým istým scenárom. Pesnička je lepšia než film, stačí si pustiť pesničku. Ohľadom tej ďalšej hodinky, no film sa z komédie zrazu mení na celkom silnú drámu, a človek už zabúda, čo to vlastne pozerá. Malo to vo mne lomcovať emóciami? Malo ma to rozosmiať? Ja človeče fakt neviem. Stratila som sa. No a k príbehu samotnému, predpokladá sa, že sa približne každý druhý divák dokáže vžiť aspoň do nejakej z daných situácií, v duchu si povie "áno presne toto sa mi stalo, teraz musím súcitiť s postavou", a dopozerá nadšene film. Koniec koncov je to celé tak chaotické, že pokiaľ sa človek do tých postáv nevžije, nemá šancu. Ako povedal užívateľ "ARI50" (parafráza), má to obrovskú snahu, ale dva krát to nebaví. ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se film jevil, že by možná mohlo jít o celkem zábavný ženský humor, ale posléze se to změnilo v oplzlou bezduchou jebačku, kde vlastně šlo především o sexuální vtipnost (trapnost), kterou si postarší herky kompenzují svojí vyčpělost. Kdežto přišel zlom, kdy z jebačky se staly plky a narvali tam příběh trpící holčičky po smrti matky, kdy se jí snaží najít náhradnici ze střídačky vysloužilých ne moc použitých žen, kdy se vztah zesere a dítě zase trpí. Hra na emoce funguje asi jednou za celý závěr filmu, kdy se člověku zželí malé sympatické holčičky po hádce bývalých souložníků. No a jak to tak u našich filmů bývá, konec jedna velká šťastná famílie. Rozjezd dobrý, dojezd už ne tak dobrý. Chtěl jsem dát slabé 3*, ale 2* musí stačit. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Já mám prostě pro Petru slabost. Já vím, má pořád ty stejný role, hraje pořád stejně, ale je mi nevysvětlitelně sympatická a nedokážu k ní být úplně kritická. A tak koukám na filmy, na který bych normálně asi ani nekoukla. Tady je teda bonusem ještě Eliška Balzerová, kterou taky vždycky ráda vidím. Chlapská část obsazení je naopak velmi velmi mizerná (a předabování tomu rozhodně nepomáhá), navíc mají neskutečně idiotsky napsané charaktery. Stejně tak z Tatiany udělali naprostou husu a tu nejnaivnější a nejjednodušší ženskou, jakou si vůbec dokážu představit. 3* se strašně odřenýma ušima, ale nenudila jsem se. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Keď sa Petra lúči s malou Valentínkou, tak to bol jej posledný natáčací deň a skutočne sa lúčia, kde Peťa jej hovorí, že práve dotočili a od zajtra už pôjde do škôlky a už sa tak skoro neuvidia. (-ondro-)

Reklama

Reklama