Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natálie (Petra Hřebíčková) je šťastná svobodná třicátnice se skvělou kariérou a dlouholetou nejlepší kamarádkou Simonou (Tatiana Dyková), které se právě obrátil život vzhůru nohama. Simona se po rozvodu snaží vyrovnat s tím, že její jedenáctiletý syn odchází žít k otci (Ľuboš Kostelný). Tuhle pachuť zažene seznámením s výstředním umělcem Viktorem (Janko Popović Volarić), pro kterého se stává múzou. Viktor je však posedlý nejen Simonou, ale i sexem, což zpočátku vypadá jako vysněný ráj… I Natáliin život nabírá nový směr. Když potká okouzlujícího podnikatele, vdovce Marka (Branislav Trifunović) a jeho dcerku, láska na sebe nenechá dlouho čekat. Jejich soužití je téměř idylické až na to, že jejich vztah je pod drobnohledem Markovy tchyně Evy (Eliška Balzerová), která byla zvyklá pomáhat s výchovou vnučky. Nyní Eva zjišťuje, že musí najít jiný smysl života, aby se cítila šťastná. Seznámení s šarmantním hudebníkem (Predrag Manojlović) by mohlo znamenat nový začátek. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (238)

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Toto bolo o takých super chytrých kecoch by som povedala. V podstate prvých 20-30 minút zhrnieme do vetičky "moja vagína", na tom to stojí, viac nepotrebujeme. A áno, aby som nezabudla, dôležitá je pesnička. - Je to presne taký ten tip filmu, kde si dal niekto záležať na tom, aby mal osobitú pesničku, ale bohužiaľ to vždy skončí tým istým scenárom. Pesnička je lepšia než film, stačí si pustiť pesničku. Ohľadom tej ďalšej hodinky, no film sa z komédie zrazu mení na celkom silnú drámu, a človek už zabúda, čo to vlastne pozerá. Malo to vo mne lomcovať emóciami? Malo ma to rozosmiať? Ja človeče fakt neviem. Stratila som sa. No a k príbehu samotnému, predpokladá sa, že sa približne každý druhý divák dokáže vžiť aspoň do nejakej z daných situácií, v duchu si povie "áno presne toto sa mi stalo, teraz musím súcitiť s postavou", a dopozerá nadšene film. Koniec koncov je to celé tak chaotické, že pokiaľ sa človek do tých postáv nevžije, nemá šancu. Ako povedal užívateľ "ARI50" (parafráza), má to obrovskú snahu, ale dva krát to nebaví. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Film, který si zaslouží s bídou dvě hvězdičky, ale taky si zaslouží čtyři, takže ve finále to bohužel nakonec aritmeticky dá nicneříkající tři. Na jednu stranu tu člověk snad v každém záběru zakopne o nějaký filmařské klišé, kiks nebo aspoň přehrávanou rutinu, na druhou stranu už dlouho jsem neviděl tak nečekaný twist, kdy se zpočátku primitivně vulgární řachanda prosmýkne kolem romantické komedie, namluví všem, že je českou mutací bezelstně romantické harlekýnky, a pak, sotva se uvelebíte na cestě k pohádkovému happyendu, se najednou, aniž si všimnete, kdy jste sakra odbočili, ocitnete uprostřed tíživě depresivního rodinného dramatu, kde se pod maskou laskavého prince ukrývá Jack Torrance. Ten film rozhodně není komedie, byť se tak zpočátku tváří, navíc, ta rádoby vtipná vaginální apokalypsa Dykové je spíš než humorem zhmotnělou trapností, kterou občasný vydařený vtípek (popel) nezachrání. Navíc je zbytečná a ubírá filmu šanci rozehrát linku kolem Hřebíčkové. A kromě toho, že obě „hvězdy“ jsou vyhublé tak, že jim to přidává 20 let ke skutečnému věku, obě ve svých rolích dramaticky selhávají vedle bravurních výkonů malé Valentýny Bečkové a Elišky Balzerové, které toho obě jediným pohledem uhrají víc než Dyková s Hřebíčkovou hodinovým ksichtěním. Postava Balzerové se navíc nečekaně a nenápadně rozvíjí z vedlejší komické figurky v postavu s největší hloubkou a nejsilnější emocionální kresbou. A i kdyby to všechno pořád nestačilo, k obhajobě té třetí hvězdy, tak je tu scéna večeře, u které jsem úplně ztuhl a téměř nedýchal. Neskutečně silná, ne o patro, ale o celý panelák výš než zbytek filmu, a to zejména díly malé Valentýně. To byla fakt síla. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Češi neumí točit komedie. Ano, je to Slovenka a herci jsou Chorvati (nechápu proč), ale vystupuje to jako český film. První půlku jsem se skvěle bavil a druhou ... dobrá, upustil jsem slzu, ale proč ... proboha proč neustále točí tolik dramatické závěry? Stejně jako ve vraždách v Midsomeru by muselo už být povražděné celé město, tak podle českých "komedií" by pak všechny manželství a vztahy končili krachem. Ano, život není vždy růžový, ale poslední dobou se cílí jen na to, a zobrazit jej v nejhorších možných scénářích? Tomu já neříkám komedie. Musím ale uznat, že mimo trapnou zbytečně dlouhou digitální úvodní scénu, to bylo na tento žánr mimořádně dobře natočené a nechápu jak to ta malá mohla tak dobře zahrát. ... MKUH ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Když jsou to Jugoši, naučte je česky. Nebo jim napište roli cizinců co se učí česky. To zní naprosto příšerněěěěě! Blažek promluvil a já utíkám (ne kvůli němu, je výborný dabér, ale kvůli těm pokaženým postsynchronům). Mimochodem ten film existuje v české a slovenské stopě, když zkusíte Hřebíčkovou nadabovanou do slovenštiny, tak prchnete taky. To už jsme tak v prdeli, že si musíme překládat slovenštinu a naopak? Ovšem výběr jugoslávských herců kvituji, lepší než se pořád dívat dokolečka na okoukané tváře Rašilova, Vašuta a já nevím kdo ještě tyhle typy hraje. Vidět Dykovou v plavkách je fakt zážitek, palec dole. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Marto,netoč!.Prosím tě o to.Zprvu ten film s odřenýma ušima funguje na dvě hvězdy, a to i přes to, že ty tři balkánský herci ve filmu vypadaj jak idioti.Ovšem po krachu firmy začne film být naprosto otravnou snůškou idiotismů nejhrubšího zrna.Nabízí se mi srovnání s filmem Ženy v běhu,a hned prostě pochopíte, proč jen jednu usmolenou hvězdu.Ten film nemá nic,čím by vás pobavil.Špatný.20%. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Keď sa Petra lúči s malou Valentínkou, tak to bol jej posledný natáčací deň a skutočne sa lúčia, kde Peťa jej hovorí, že práve dotočili a od zajtra už pôjde do škôlky a už sa tak skoro neuvidia. (-ondro-)

Reklama

Reklama