Reklama

Reklama

Tajemné vraždy

(TV film)
  • Kanada Trigger Point
Trailer

Obsahy(1)

Studentka Callie se přidá k aktivistické skupině, která bojuje proti výstavbě mrakodrapu. Brzy zjistí, že jejich počínání má smrtelné následky... Callie Bannerová je obyčejná vysokoškolská studentka, která se stará o zkrachovalého otce a ještě navíc pracuje v obchodě, aby měli nějaké peníze.
Ve škole se připojí k aktivistické skupině, která se snaží zmařit činnost firmy stavící mrakodrapy. Ta může i za to, že její otec nemá práci, nekontrolovatelně pije a odešla od něj žena. Aktivistickou skupinu vede pohledný asistent učitele Jared... Po celé zemi mezitím dochází k podivným a zdánlivě nesouvisejícím úmrtím, která jsou klasifikována jako vraždy a sebevraždy. Dokonce je napaden i Jared a jeho kamarád Patrick, který útok nepřežije. Je evidentní, že Patrick měl nějaké informace, které ho stály život...
Callie postupně rozplétá, kdo za tím vším stojí. Spolu s Jaredem zjistí, že v tom má prsty Jaredova přítelkyně a na oko také aktivistka Ashley. Má totiž problém s bohatými „dětmi", které si hrají na aktivisty a pak pláchnou. Otázkou však je, proč lidi zabíjí, a kdo s ní spolupracuje... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Martin29 

všechny recenze uživatele

Připomnělo mě to thrillery co dříve běžely na Tv Barrandov. Někdo zabíjí aktivisty (stylově pomocí mobilu s tlačítkem boom) a jakási ženská řeší kdo to udělal. Později zjistí, že to je někdo z nich a ten jde po ní. Ze začátku mě štvaly dialogy hned úvodní scéna je plná perel baví se dvě ženské jedna říká ´´ Mému otci jsem vyčítala, že byl fašista,, a ta druhá jí řekne, ale on byl fašista další dialog je Moje dcera mě považuje za antikrista . Některé scény jsou i těžký úlet například poté co vybuchne bomba v mobilu z oběti zastanou jen cáry papíru a boty nebo závěrečný proslov hlavní herečky k aktivistům u kterého jde pěkně vidět, že se u toho směje jak měsíček na hnoji. Hlavní herečka je těžce nevýrazná a z postav zaujme jen její otec alkoholik a původní vůdce aktivistů. 40 procent ideální film do televize nic světoborného za hodinu zapomenu o čem to bylo. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Plytký ryze televizní příběh o studence se všedními starostmi. A aby to bylo zajímavější, přidá se svévolně k nějakým aktivistům, k tomu nějaký ten mrtví a děj se náhle zvrhne v detektivku. Kdo pátrá? Překvapení, naše studentka. I na televizi je to značně nezajímavé, bez atmosféry, bez konvencí.  Sice se to striktně drží všech pravidel detektivního žánru, ale když to všechno značně uspává, nemá cenu se s tím ani zabývat. ()

Reklama

dogrose 

všechny recenze uživatele

Bohužel, kanadská tv krimi trpí stále stejnými příznaky: na jedné straně slušné, zajímavé, nosné téma (nebo aspoň motiv, případně známé téma z nového úhlu pohledu), na druhé straně absolutní neschopnost příběh poutavě odvyprávět. Ani tentokrát jsme nebyli připraveni o největší nešvar, totiž prozrazení před koncem (čímž vždy zmizí důvod, proč film sledovat) - i když připouštím, že "až" deset minut před koncem. Policie jako vždy hraje zanedbatelnou úlohu (navíc v kanadských krimi si nikdy nejsme jisti, zda policajt není zároveň i rošťák). Je to zas jen tak nahozené, nezpracované, takřka bez napětí, utahané. Podle mého názoru, i když to není moc dobrý film a nemá význam s ním ztrácet čas, v rámci kanadských tv krimi patří (opět bohužel) k lepšímu průměru. ()

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Nuda k uzívání, tak dobře to v upoutávce vypadalo a ve finále se z toho vyklube takový paskvil. Hlavní herečka s tím věčně vykuleným výrazem, co má už ostatně i tady na plakátu, mi moc sympatická nebyla. Nejvíc mě na tom mrzí fakt, že zkušenější divák od začátku tuší, kdo zatím je a ve finále se ani nezmýlil že, tak jako já. Vím, že se jedná jen o televizní film, ale, i tak trocha důvtipu a invence by nebyla na škodu i na televizní poměry, i zde se mohou najít totiž výjimky, to tohle tam rozhodně patřit nebude. ()

Krastom 

všechny recenze uživatele

Vskutku zajímavá hlavní myšlenka o převaze nadnárodních korporací a sdílím stejný názor, jako hlavní hrdinové. Co se týče filmu, tak mě tento nezáživně pojatý béčkový film příliš nenadchnul. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama