Reklama

Reklama

Pete Holmes: Jak (s)prosté

(TV film)
  • USA Pete Holmes: Dirty Clean
USA, 2018, 55 min

Režie:

Marcus Raboy

Scénář:

Pete Holmes

Hrají:

Pete Holmes

Obsahy(1)

Pete Holmes, který nedávno oslavil narození svého prvního dítěte Lily, se vrací na HBO se svým druhým stand-up speciálem s názvem "Jak (s)prosté". Ve speciálu HBO, natočeném v listopadu 2018 v portlandském Aladdin Theater v Oregonu, Holmes konfrontuje osobní pravdy týkající se mechanismů vědomí, Michaela Jacksona, posmrtného života a Elona Muska, a sdílí své poznatky o tom, jaké to je být novopečeným otcem. Režisérem je opět Marcus Raboy, který v roce 2016 režíroval Holmesův HBO speciál "Tváře a zvuky". Pete Holmes je spolutvůrce a hlavní hvězda kritikou uznávaného komediálního seriálu "Crashing" z produkce HBO, v němž čerpá z vlastních zkušeností komika a nabízí pohled do zákulisí světa stand-up komedie v New Yorku. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

m4xp4yn3 

všechny recenze uživatele

Je zvláštní že mě to nebavilo víc. Pete Holmes tam má všechno - dobře zmáknuté řemeslo, vůli obětovat ego a být předmětem vtipu (byť za tím může být kalkul), hloubavější kusy přesahující formát stand-upu, upřímnou snahu přibalit lidem domů něco víc než smích. Posunout jim perspektivu pohledu na pozemský život. Chybí tomu ale nějaký umělecký geist, opravdovou inspiraci a tvůrčí neklid. Dobrý spisovatel taky nevzniká tak, že absolvuje šest semestrů tvůrčího psaní. Cítím v tom pořád hollywoodskou liberální elitu a její snad dobře míněnou snahu lidem něco blahosklonně kázat. ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

Oproti "Tvare a zvuky" mene šťávy. Přesto jde o zajímavou návštěvu do americké standUP kultury. Doporučuji však více seriál Crashing. Viděno na HBOGO. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Snad první stand up, který mě ani jednou nerozesmál a ani jednou nepřišel s nějakým pro mě zajímavým postřehem. Pete jako stand up komik na mě působí asi jako páteční návštěvník baru zpívající v podnapilém stavu karaoke s pocitem, že překonává originál. Celý pořad jsem váhala, zda se publikum skutečně směje s ním a nebo spíš jemu. Not funny at all. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama