Reklama

Reklama

Arnošt Piškot

(festivalový název)
  • Austrálie Ernie Biscuit
Krátkometrážní / Animovaný
Austrálie, 2015, 21 min

Režie:

Adam Elliot

Scénář:

Adam Elliot

Obsahy(1)

Další osobité plastelínové dílo světoznámého Adama Elliota, autora oscarového celovečerního filmu Mary a Max. Elliot se opět s černým humorem, nadsázkou a ironií zaměřil na postavu outsidera. Hrdinou je tentokrát neslyšící pařížský taxidermista, který se vydává do zahraničí začít nový život. Naprosto nic ale není tak, jak si představoval... (Anifilm)

(více)

Recenze (3)

easaque 

všechny recenze uživatele

3* na Harvie Krumpeta nedám dopustit, tak mě tato jeho novější, přesto černobílá napodobenina moc neuspokojila, i když své kouzlo určitě má. Proto jen 3 hvězdičky a ani o trošku víc. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Bizarní, ujeťácké, výtvarně šedé a creepy, looser soap opera, letargicky vtipné, kam se ztratila holčička z pekařství nevíme, zkuste ji najít: https://youtu.be/qpRFAE5-2m4 (film v originále) Úvod je jakousi parafrází na film Pád Aurela Klimta :D (soft spoiler) ()

Reklama

vandamator 

všechny recenze uživatele

Skvělé zpracování jak je u Elliota zvykem, chmurná atmosféra kterou doprovází skvělý řečňík, ale oproti Harvie Krumpetovi tomu chyběla atmosféra a celková nápaditost. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama