Reklama

Reklama

GO!

(pořad)
všechny plakáty
Komedie / Reality-TV
Česko, 2018, 43 min

Obsahy(1)

Bláznivá jízda třech splašenců ze showbyznysu pod vedením temného pana Go! Jak si poradí Libor Bouček, Pavel "Protekční fracek" Novotný a Martin Zeller z Cocotte Minute s těžkými úkoly mafiána, který se je bude snažit celou dobu pomocí crazy úkolů zesměšnit? Americké káry v českém tripu na Prima COOL začínají. (TV Prima Cool)

Recenze (3)

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Novotný je přesně typ pro tenhle pořad a jsem za něj rád. Zeller jako by tam nebyl, takové nevýrazné nic. A Bouček je zoufalec na "entou" a zkazil mi celý pořad. Jinak jako je to copy and paste Top Gearu, ale to mi extra nevadí. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Co to zas je? Tohle má přilákat diváky? Čím? Tím, že dva ubožáci a Zeller budou někam jezdit s nějakejma autama plnit nějaký debilní úkoly, který jim bude servírovat nějakej plešatej kokot, kterej drží doutník jak prase kost? Tohle má bejt vtipný? Čím? Sprostejma slovama? Tohle má bejt zábavný? Čím? Že Bouček nedokáže spočítat kolik je 450 (km) krát 1,50 (Kč)? "Něco kolem pětistovky" to fakt není ... A na webu píšou, že tohle byla "1. epizoda". To jako fakt s tím budou votravovat víckrát? PROČ??? Njn, nenažranost TV Prima je čím dál očividnější, protože jde v podstatě o reklamu (na různý produkty a služby), zabalenou do "zábavného pořadu". Tak to si hoši celý strčte do prdele! Jako ten váš slavnej Autosalon ... ()

Da_reba odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry, ale po pár minútach som to musel vypnúť. Hnusná nechutná napodobenina Top Gearu s odporným, hnusným Novotným, z ktorého mi je na vracanie už len keď ho vidím. 0% ()

Reklama

Reklama