Reklama

Reklama

VOD (1)

Duncan Vizla (Mads Mikkelsen) je jeden z nejlepších nájemných zabijáků na světě. Do důchodu mu zbývá pár týdnů, a tak by se rád uklidil někam, kde si počká na tučný důchod. Nakonec se ale nechá zlákat na jeden poslední kšeft. Během něj zjistí, že skutečným terčem měl být on sám. Asi by to nechal být, ale když je vystopován zabijáky nastupující generace, rozhodne se vypátrat, kdo za tím je, a pomstít se. (FoxMulder)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Johnem Wickem se samo nabízí. A musím říct, že tento snímek je mi mnohem blíž. Přijde mi, že tady se povedla ta stará škola. Mads Mikkelsen vypadá v roli nájemného zabijáka hrozivě a vše mu věříte, kdežto Keanu Reeves za mě působí směšně. Děj je jednoduchý, jak jsme u podobných snímků zvyklý. Přesto sem se nestačil nudit a za mě spokojenost. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„KDYŽ NAŠI AGENTI UMŘOU VE SLUŽBĚ NEBO PŘI NESPECIFIKOVANÝ NEHODĚ, KLAUZULE V JEJICH SMLOUVĚ UVADÍ, ŽE VŠECHNY PENÍZE ZŮSTÁVAJÍ FIRMĚ...“ /// Fajn pohodový a uvolněný tempo. Navíc zabíjení už dlouho (možná od Sejmi je všechny) nebylo tak zábavný. Násilí... jo, jo. Toho je tady fakt dost! Dojde i na mučení... takže Netflix si v klidu může odškrtnout ze seznamu přání - „natočit nepřístupnej film“. Což je mimochodem dobře. Špatnou zprávou je, že tady vo nic jinýho v podstatě nejde. Scénář je mix všeho možnýho s podobnou tématikou, ale já už dlouho neviděl Mikkelsena v akci. Jako vůbec. A stejskalo se mi po tom jeho vážným ksichtu. Takže nepřekvapí, že týhle jeho Netflix „One man show“ dávám palec – víte co, rovnou tři! – nahoru. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Komiksovou sérii „Polar: Came from the Cold“, kterou stvořil Viktor Santos, neznám. 2.) Ujíždím na bezduchejch píčovinách (navíc v nich hledám přidanou hodnoutu.). 3.) Thx za titule „mindhunter29“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Dokonale hustý Mikkymaus a nádherně slizký Endy Pipkin v masitém krystalickém vinném potěšení, které artovým hnědopichům ani milovníkům těch tolik seriózních a veskrze sofistikovaných svištících homopelerínek a konečníků, těsně obepnutých pastelovým elastanem, zjevně příliš neučarovalo. No nic, někdo ty buzny přepětkovat musí. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Hrozně rozbitý film. Rozbitý v tom, že je v něm úplně všechno - jsou tam Smokin Aces, je tam Leon, je tam Kick-Ass, Taken snad ani netřeba zmiňovat, dojde i na Policajta ze školky, kondenzát Old-Boye a ostatních revenge filmů Chan-wook Parka je to jak z partesu taky, a na Johna Wicka to odkazuje výsměšně přímo od začátku. Zní to jako nesourodá kombinace? Taky že je, tak trochu nezvládnutá spatlanina, tak trochu postmoderní nadžánrovka, jejíž cynický humor a komiksovou absurdnost prolnutou se syrovou vážností nevydýchá každý. Bez Madse Mikkelsena by to bylo asi nekoukatelné, s Madsem je to minimálně velmi zajímavé. 7/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejnebezpečnější doba pro muže je začátek důchodu." To určitě je, ale firma Damocles má s odchodem svejch zaměstnanců do důchodu drobný problémy. Ovšem pan Vizla důchod chce a vyrazí si pro něj cestou trnitou, na který by ho stěží zastavila tanková brigáda. Já jsem si to tedy celkem užil, ale nadšením úplně neskáču, protože na mě přitom někdo vylil nějakej ten hektolitr krve a já se po filmový produkci nerad musím umývat. Přesto nezapomenu na "pohřebákovu" přednášku ve škole a pobaveně se pousměju nad tím, jak se s konkurenční zabíjačkou souloží na sekyru. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Příběh vychází z komiksu „Polar: Came From the Cold“ z roku 2012, jehož autorem je Víctor Santos a vydalo ho Dark Horse Comics. (3T)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v Kanade, predovšetkým v okolí Toronta. Scéna odohrávajúca sa vo vile v Čile sa natáčala v Argentíne. (MikaelSVK)

Související novinky

Blake Lively v adaptaci krvavého komiksu

Blake Lively v adaptaci krvavého komiksu

06.05.2021

Herečka Blake Lively (Mělčiny, Město) bude produkovat a zároveň si zahraje i hlavní roli v nové chystané adaptaci drsného komiksu Lady Killer pro Netflix. Scénář k filmu napíše Diablo Cody (Juno,… (více)

Reklama

Reklama