Reklama

Reklama

Keith Richards: Under the Influence

Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Trošku zklamaní, za které si můžu ale hlavně sám, protože jsem očekával, že to bude víc o Richardsovi a jeho příběhu. Místo toho to však je pouze o jeho hudbě, což není špatné, nicméně to není to, v co jsem doufal. Jeho nadšení pro hudbu je skvělé, ale já jsem čekal víc osobní příběh. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Nie je to o Keith Richardsovi. Je to o hudbe. Ako ju Keith Richards vníma a chápe, čo v nej objavuje... Je to o Keith Richardsovi viac, než sa zdá, že by vôbec vedelo byť. ()

Reklama

kobe6 

všechny recenze uživatele

Můj největší sen je s tímto pohodovým mladíkem dát panáka dobrýho pití a nechat si pouštět jeho bluesovou influence. Keith je a vždy bude ztělesnění Rock'n'Rollu....a i po tom co dokázal si stále váží svých předchůdců. Pro velké fandy tu asi není přebytek nových informací, ale i tak si tento dokument užijete. Koukat na Keefa ve studiu či vidět jeho sbírku kytar...tomu říkám slast :) ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že jsem bůhvíjaký fanoušek Stounů, ale je pár alb i singlů, které budí respekt i po letech. Keith Richards ze sebe nedělá génia, ale člověka, který si velmi uvědomuje kořeny své tvorby. Je ale zábavné ho nejen slyšet hrát, ale také poslouchat, jeho názory na život i hudbu jsou snad identifikovatelné. Ne každá rocková legenda působí takhle civilně a Keith patří mezi ty největší, nebo snad znáte někoho ve svém okolí, kdo nezná ani Satisfaction? P. S. Pokud jo, pusťte mu ji a pak hned Sympathy for the Devil, Paint it Black a hlavně Gimme Shelter ;) ()

Torimmer 

všechny recenze uživatele

Tady nejde o osobní příběh, tady nejde o Stouny, tady nejde o drogy, tady nejde o to "v tomhle je Keith geniální, a tady měl problémy". Tady sledujem starého muzikanta hrozně nadšeného pro hudbu. Konečně jde o hudbu samotnou. Bez kompromisů. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama