Reklama

Reklama

Keith Richards: Under the Influence

Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

mm13 

všechny recenze uživatele

Nie je to o Keith Richardsovi. Je to o hudbe. Ako ju Keith Richards vníma a chápe, čo v nej objavuje... Je to o Keith Richardsovi viac, než sa zdá, že by vôbec vedelo byť. ()

kobe6 

všechny recenze uživatele

Můj největší sen je s tímto pohodovým mladíkem dát panáka dobrýho pití a nechat si pouštět jeho bluesovou influence. Keith je a vždy bude ztělesnění Rock'n'Rollu....a i po tom co dokázal si stále váží svých předchůdců. Pro velké fandy tu asi není přebytek nových informací, ale i tak si tento dokument užijete. Koukat na Keefa ve studiu či vidět jeho sbírku kytar...tomu říkám slast :) ()

Reklama

JimiH 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že jsem bůhvíjaký fanoušek Stounů, ale je pár alb i singlů, které budí respekt i po letech. Keith Richards ze sebe nedělá génia, ale člověka, který si velmi uvědomuje kořeny své tvorby. Je ale zábavné ho nejen slyšet hrát, ale také poslouchat, jeho názory na život i hudbu jsou snad identifikovatelné. Ne každá rocková legenda působí takhle civilně a Keith patří mezi ty největší, nebo snad znáte někoho ve svém okolí, kdo nezná ani Satisfaction? P. S. Pokud jo, pusťte mu ji a pak hned Sympathy for the Devil, Paint it Black a hlavně Gimme Shelter ;) ()

Torimmer 

všechny recenze uživatele

Tady nejde o osobní příběh, tady nejde o Stouny, tady nejde o drogy, tady nejde o to "v tomhle je Keith geniální, a tady měl problémy". Tady sledujem starého muzikanta hrozně nadšeného pro hudbu. Konečně jde o hudbu samotnou. Bez kompromisů. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Trošku zklamaní, za které si můžu ale hlavně sám, protože jsem očekával, že to bude víc o Richardsovi a jeho příběhu. Místo toho to však je pouze o jeho hudbě, což není špatné, nicméně to není to, v co jsem doufal. Jeho nadšení pro hudbu je skvělé, ale já jsem čekal víc osobní příběh. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama