Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nesebevědomý Otis zná všechny rady na sexuální neduhy. Jeho matka je totiž terapeutka. Rebelka Maeve mu proto navrhne, aby si ve škole otevřel sexuální poradnu. (Netflix)

Recenze (79)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasnej seriál! Smál jsem se (i když to bylo chvílema teda dost vážný, a ksicht mi prostě zamrznul). První série je naprosto úžasná. Uznávám, že příběh to nemá nějak extra, protože to jen tak plyne a nemá to žádný extra zápletky a překvapení (jak v životě - i když v životě se to taky občas pěkně pos*re). Dialogy to má vyšperkovaný do dokonalosti (nacházím se ZHRUBA v jejich věkový kategorii, takže to mohu potvrdit). také vztahy mezi žáky (to taky můžu potvrdit). kamera vcelku ujde.       jenom konec byl takovej... nemastnej neslanej... prostě se to netvářilo jako konec série takovýhodle typu seriálu. Celá poslední epizoda se tváří... prostě jako normální epizoda... až na posledních zhruba 10 minut. Fakt by mě zajímalo, co by se stalo, kdyby jim druhá série nevznikla. To by byl asi kapánek průs*r.     Co ještě dodat? Těším se na střední!       8,5/10 ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Jsem po pravdě překvapená, jak polarizující hodnocení to na csfd má. Pro mě je to jeden z nejlepších seriálů, co jsem za poslední dobu viděla. Nechybí mu humor, uvěřitelný vývoj postav, osobní problémy z rodiného zázemí, první lásky a jak se s nimi člověk vypořádá. Bylo to uvěřitelné, trochu provokativní onou nahotou a otevřeností ohledně otázky sexu. Za mě 9/10. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuveriteľne príjemné a dobré. Funkčné postavy, ktoré dýchajú, sú zábavné a viete s nimi cítiť. Herci bezchybní. Viem si predstaviť, ako si točenie museli užívať. Asa Butterfield rulez! Jeho humorné kreácie a balansovanie medzi looserom a veľmi uvedomelým jedincom je prirozdené a úsmevné.Čo je ale dôležité - veľmi hravou a veselou formou hovorí seriál o dospievaní a vážnych veciach. Hľadá riešenia, motivuje a zároveň je ľudský. Viete presne čo sa bude diať, ale chcete aby sa to tak dialo. Chcete takú tú telenovelu zo života, ktorá funguje na mnohých úrovniach. Pre mňa jedno z najpríjemnejších prekvapení tohto roku. Jasný dôkaz že Netflix vie ktorému nápadu dať zelenú. Teším na druhú sériu. Prvá séria - 100% ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ScarPoul mi ukradol všetko, čo som tu chcel napísať... a ide do topky! (ScarPoul tam ide, či sa tam dostane aj Sex Education si ešte počkáme minimálne tú druhú sériu, sympatie ale tento seriál vzbudil - hlavne autorka s hercami vzbudili - obrovské) ()

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, který si nejde nezamilovat. Milujete ho, cítíte ho - cítíte s ním a s každou jeho postavou svým vlastním způsobem. Je doslova přeplněný vším možným, co můžeme u lidí najít, a přesně tak je to v pořádku, protože přesně tohle se nám snaží ukázat. Neumím si představit, jak by se s touto tématikou poprala Amerika, ale Británie to zvládla na jedničku s hvězdičkou. Jejich jedinečný humor je kořením, které podtrhává chuť. Po pravdě jsem tomu až tolik nevěřila, ale už první kapitola mě přesvědčila o tom, že vztah mezi doktorkou Jean a jejím synem Otisem chci rozhodně pozorovat dál, a stejně tak osudy ostatních postav, protože i vedlejší charaktery jsou zde zcela jedinečné a výrazné. Dalo by se možná říct, že je to takový výběr "extrémů", ale nikam jinam se to nehodí víc, než právě do seriálu zaměřeného na tématiku sexu. Příběhy každé z postav jsou tak procítěné, že působí reálně i přestože se na první pohled můžou zdát úplně šílené. Zvládnout něco takového? Klobouk dolů a velký potlesk. Tvůrcům i hercům. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (26)

  • V epizodě se Otis (Asa Butterfield) připravuje na školní ples a čeká na chvíli, kdy ho má vyzvednou Ola (Patricia Allison). Je oblečený v obleku a lze vidět, že má uvázanou kravatu velmi krátce. Poté, co Ola zazvoní, se rozhodne jí otevřít a velmi rychle běží ve schodů. V tom jde vidět, jak má kravatu uvázanou jednou tak dlouze, než v předchozím záběru. (Jimmy15)
  • Když před Adamem (Connor Swindells) začnou na večírku utíkat ostatní do domu, tak se mění vzdálenost mezi nimi. (Duoscop)
  • Keď sa začína školský deň, ručičky na školských hodinách ukazujú čas 4:15. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama