Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nesebevědomý Otis zná všechny rady na sexuální neduhy. Jeho matka je totiž terapeutka. Rebelka Maeve mu proto navrhne, aby si ve škole otevřel sexuální poradnu. (Netflix)

Recenze (80)

mickyreed 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V zásadě mi to připomnělo takový ty 20 let starý klasiky z tv v dobách mojí puberty jako Dawsonův svět, Gilmorky atd... prostě vztahovka, ve který hl. postavy dostávaj v jednom kuse klacky pod nohy a hlavně právě protože jim tolik fandíte. Občas mi přijde, že Sexuální výchova tyhle seriály uvědoměle paroduje některýma až úplně absurdníma situacema ... ale je to celkově modernější, mnohem vtipnější a ten casting sedí jak prdel na hrnec. ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

Zvyknout si na podivně ahistorické a neukotvené prostředí seriálu (mobily versus osmdesátková estetika, britské přízvuky herců versus americká high school) mi trvalo poměrně dlouho, ale pak mě postavy i děj začaly docela bavit. Ale už jsem asi stará, protože víc než teenageři mě tu bere Gillian Anderson... ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvních pár epizodách to byla jasná pětihvězdičková zábava. Pak šla ale kvalita dolů. Hodně se to projevovalo tím, že nadnesená příjemná zábava se v pravidelném rytmu srážela seriozní tématikou. Něco jako kdyby museli za každou cenu moralizovat a nepřipadat si jako klon "prciček". Je to strašná škoda. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je senzační, jak se autorům daří měnit nálady z crazy humoru do dojemný vážnosti aniž bych si toho všim. Senzační je nadhled, tolik mi scházející v tematicky podobný Euforii. Senzační je Asa Bustterfield, kterej mě až do týhle role zpravidla dost sral. Sympatie proběhla. K pátý hvězdičce stačí druhý sérii jen trochu přiostřit hrany. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem ráda, že jsem to po prvních dvou epizodách nevzdala, protože pak mě to začalo vážně bavit. Pořád moc nevím, kam si to zařadit. Je to spíš vtipné (ale nijak třeskutě a občas trapně), ale umí se to otřít i o vážnější notu - a to funguje. Otis, Maeve a především Eric mají vážně dobré představitele a zajímavé příběhy. Těším se, jak se bude vše vyvíjet v další řadě. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (26)

  • Ředitel školy říká při pravidelném kázání v ředitelně svému synovi Adamovi (Connor Swindells), že by si měl vzít příklad ze své sestry. Adamova sestra se ale v žádné epizodě 1. ani 2. série neobjevila. (Modnar)
  • Když se Maeve (Emma Mackey) zeptá Jacksona (Kedar Williams-Stirling) při večeři na záchod, tak ten ji pošle do svého pokoje. Maeve poté odejde, aniž by věděla, kde Jackson pokoj má. (Duoscop)
  • Na párty Aimee Gibbs (Aimee Lou Wood) sa piesne "Take On Me" a "I Ran" hrajú po sebe, presne ako na párty pri bazéne v La La Land (2016). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama