Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hororová antológia zložená z viacerých segmentov, ktoré sú medzi sebou vzájomne prepojené. "The Way Out And The Way In". Dvojica previnilcov sa snaží uniknúť pred spravodlivosťou a vyhnúť sa trestu za svoj čin. Ich osud sa však stále zamotáva a postupne zisťujú, že pred svojou minulosťou nemôžu utiecť, a budú kvôli nej brutálne trpieť.
"Siren". Tri mladé dievčatá, ktoré tvoria hudobnú skupinu, sa vybrali na výlet. Počas dlhej cesty nehostinnou púšťou však dostanú defekt a zostanú odrezané od sveta, pretože nemajú potuchy, ako ďaleko je najbližšie mesto, a taktiež nemajú náhradnú pneumatiku. Našťastie sa po dlhom čakaní objaví auto a zhodou náhod sú jeho majitelia veľmi prívetiví. Dievčatá dokonca pozvú do svojho domu, kde im poskytnú plný komfort. Po príjemnej večeri s rodinou, ktorá ich prijala s otvorenou náručou, sa však pobyt mení na najhoršiu nočnú moru.
"The Accident". Lucas cestuje počas noci opustenými cestami a dlhú cestu si kráti telefonátom s priateľkou. Znenazdajky sa však pred jeho autom z tmy vynorí postava a on už nemá šancu zabrzdiť. Dochádza k zrážke a neznáma osoba má na tele mnohopočetné zranenia. Lucas je však ochotný urobiť čokoľvek, aby jej pomohol. Po príchode do blízkeho mesta má šťastie, keď nájde nemocnicu. Problémom je, že v tejto nemocnici sa využívajú naozaj netradičné liečebné metódy.
"Jailbreak". Starší muž prichádza do mesta, aby tu našiel sestru, ktorá sa stratila už pred trinástimi rokmi. Po malej chvíli však zisťuje, že mesto je plné zvláštnych obyvateľov, a nájdenie sestry jeho sestry bude oveľa komplikovanejšie, ako sa spočiatku zdalo. V záverečnej časti prichádza mladá rodina po prvýkrát do svojho nového domu. Plánovaná večera a oslava sa však nekoná, pretože uprostred večera zaklope na dvere neznámy návštevník, ktorý sa do ich domu snaží dostať za každú cenu. Rodina tak musí čeliť obrovskému nebezpečenstvu hneď po príchode. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (129)

stration 

všechny recenze uživatele

Výborně natočené příběhy, které jsou nejenom dobře natočené, ale i dobře vymyšlené. Celou stopáž nemáte čas se ani jít vyčůrat a jenom se těšíte, jak vás následující minuty překvapí, potěší a zmasakrují. Triky jsou tak akorát, gore perfektní a ke všemu vyhrává nadupaná hudba. Opravdu jsem si to hrozně užil a po dlouhaté době mám chuť si tuto pětihubku pustit znovu. Doporučuju všem hororovým nadšencům. Letos toho moc lepšího k vidění vážně nebylo. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Začátek docela navnadil, vypadalo to na zajímavé téma o zatracených duších, možná nějakém očistci, ale pak se to celé zvrtlo dalšími povídkami. Nic nebylo vysvětleno, strašení je zde pro samotné strašení, morbidní hnus ("operace") je tu prostě jen sám pro hnus. Nic nedává smysl, a to málo atmosféry, co to stihlo nachytat v úvodu nebo během cesty opuštěným městem, to zase rychle ztratilo všemi těmi wtf scénami o ničem a bez pointy nebo vysvětlení. V podstatě vám stačí vědět, že vše je tady vlastně jen proto, aby "normální" lidé co nejrychleji zhebli, nic víc, nic míň. Je to ale škoda, pár náznaků zajímavého hororu zde bylo. A o Carpentera se to tedy neotřelo ani zdaleka. ()

Reklama

Deyw 

všechny recenze uživatele

mno..je to divna kolekce pribehu, ktery se odehrali na stejnej miste, kdesi v pekle ? prvni pribeh je totalni wtf a clovek nechape az ke konci pochopi..druhej pribeh nafetovanych holek celkem bida..ovsem ten treti je highlight celyho filmu, kdy borec srazi buchtu a je v uplny prdeli a po telefonu ho navadi co ma delat a kdyz operuje tak je to lahudka..dalsi pribeh uplne zbytecnej a ten posledni celkem vpohode ale nic moc..takze dve hvezdy za pribeh kterej reziroval borec (bruckner) kterej prekvapil s letosnim ritualem..jinak je to zbytecnej film.. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„In the end, we're all just trying to find our way home, right?“ Poměrně kompaktní antologie ze zlem prorostlého „Middle of No(return)where“, při které někdo zcizil Carpenterovi ze skříně synťáky (v poslední době zvýšenou četnost jejich krádeží beru s povděkem). Kompilát všemožných nervy drásajících subžánrů (scifi-horor, hixploitation, home invasion), který sice byl označen za „Twilight Zone indie-hororové generace“, ale krom poletujících kostnatých polednic a potměšilé chirurgie moc vzrušení nepřinesl. U jednoho ucha cedule „The Way In“, u druhého „The Way Out“.. ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele

„Protože na konci se všichni snažíme akorát dostat domů. Správně?“ Velmi zvláštní námět a podle hodnocení jsem čekala buď mega překvapení a nebo naprostou kravinu. Klady: Nečekala jsem, že se mi nakonec film bude opravdu líbit a to téměř po všech stránkách. Pět propletených temných příběhů kdesi v tajuplném městečku… To je přesně něco, z čeho mám nadšením husí kůži a také, že jsem celý film měla. Neskutečná atmosféra, záhadné místo i jeho obyvatelé uprostřed písečného nic. Každý z pěti příběhů měl něco do sebe. Každý skvělý a z nich nejlepší povídka v "nemocnici". Perfektní horor a zamlouvalo se mi i to všeobecný "psycho". Zápory: Celý film jsem čekala alespoň nějaké vysvětlení ale bohužel… Tolik nevyřešených věcí… Škoda, že se nejedná spíše o krátký seriál tam by se i nějaké to vysvětlení vešlo. Ale divák má aspoň prostor upustit uzdu fantazii a taky se trochu zamyslet nad posláním filmu… Hodnocení: 75 % / 8 z 10 – Horor vyloženě pro milovníky těchto filmů. Po delší odmlce se určitě k filmu vrátím! (16.) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Názov baru, do ktorého vtrhne Danny s brokovnicou, je "Pasca" ("The Trap"). (MikaelSVK)
  • Alternatívnym názvom filmu je aj názov Southbound - Highway to Hell. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama