Reklama

Reklama

Wayne

(seriál)
Trailer

Epizody(10)

Obsahy(1)

Když Waynemu (Mark McKenna) umře táta, rozhodne se vyrazit na zběsilou jízdu na Floridu se svou přítelkyní Del (Ciara Bravo). Jeho plán je získat opět auto, které bylo ukradené jeho otci před smrtí. (lardko)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Tereza_T 

všechny recenze uživatele

Wayne je svižnější a za mě i lepší verze  The End of the F***ing World s mnohem sympatičtější ústřední dvojicí. Wayne mi přirostl k srdci hned, milej kluk, co tě sice možná ukřižuje na dodávce nebo ti hlavou prorazí brandovaný kladivo, ale risk je zisk. Oproti tomu je jeho holka Del úplná květinka, co tě maximálně uškrtí na nunčacích. Zní to asi debilně a vlastně to tak i je, jen dokázali vychytat ten poměr debility vůči výborným vtípkům, a i překvapivýmu a dost svižnýmu ději. Za mě fajn seriál na jeden den, kdy si prostě nechceš užívat krásnýho počasí a radši si za zataženejma roletama užiješ 5 hodin bingewatchingu. Navíc se to celý netočí jen kolem hlavní dvojky, ale postavám v pozadí je věnováno taky dost prostoru, co stojí za to. Vypíchnout se musí Mario Bros a taky golden grillz týpek, tihle tři by si dohromady měli založit kapelu nebo třeba demoliční agenturu, nevím. ()

Jedifilm 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl tak povedený seriál :D decentní brutálnost a vulgarita je tou správnou atmosférou na odreagování se... jen doufám že povolí natáčení další série... poblbanym amikum se už nelibi kde co a tak i tento serial je pozastaven, bo to nějaka jemna dušička neunesla.. snad bude dost velky zajem aby v tom pokračovali :) prostě ten seriál zaujme nejen tou brutálností a masakrem ale i dějem který má nějakou hlavu, patu, cíl.. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ubral jsem hvězdičku za chybějící originalitu, protože mi to přišlo jako vykrádačka seriálu The End of the F***ing World. I tady je hlavní duo ve složení divný/ sprostá, jen je tu upravený příběh a děj je mnohem více akční. Z mně neznámého důvodu mi podobné seriály vyhovují, násilným scénám se nebráním (pokud nejde o samoúčelnou onanii tvůrců), ale je faktem, že i mě zarazilo množství vulgarismů (a to nejsem žádný vzor slušnosti, a všude kolem je ostravsko- karvinský uhelný revír). Ty čtyři kusy jsou každopádně za to, že jsem se bavil, a teď si jdu podepsat kladivo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dávno som nevidel tak "zvoraný" seriál. Pritom prvé dve epizódy boli úplne geniálne a už prvých 5 minút dokonale naladí. Lenže odvtedy sa to dostalo dejovo do prázdna, vtipných situácii čoraz menej, nakoniec šlo len o bezúčelné násilie a preteky v slove fuck. Z veľkej nádeje nakoniec veľké sklamanie. A Ciara Bravo pri svojich 22 rokoch vyzerá na 13, to musí byť ikona pedofilov. ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Wayne je jeden z najviac underrated seriálov, aké som mal možnosť poslednú dobu vidieť. Úprimne som ani netušil, že existuje niečo ako Youtube Originals, možno to bude jedným z dôvodov, prečo sa pravdepodobne ďalšej série ani nedočkáme. A to je obrovská škoda. Viackrát som sa tu v komentároch dočítal, že to vykráda netflixovský "The End Of The F***ing World", čo však nie je úplne presné. Má to síce podobného ducha, ale ústredné duo je omnoho sympatickejšie, uletenejšie, vedľajšie postavy sú fakt excelentne napísané (a to úplne všetky), má to zaujímavejšiu zápletku a výborný rockový soundtrack. Nechýba tomu ani šťavnatá brutalita a tony vulgárneho humoru, čoho bolo vo vyššie spomínanom seriáli od Netlixu už pomenej. Fakt mi je ľúto toho finále, ktoré nám ponúka dvierka do ďalšej sezóny, ale tá pravdepodobne žiaľ nepríde. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama