Reklama

Reklama

The Last Hangover

Brazílie, 2018, 44 min

Obsahy(1)

V tejto humornej biblickej mystifikácii sa apoštoli zobudia a zistia, že Ježiš je preč. Budú musieť poskladať čriepky včerajšej divokej poslednej večere... (dixx)

Recenze (22)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kdo mě zná, dobře ví, že kde se mrdá náboženství do prdele, tam nesmím chybět. A tady se to bere pěkně od podlahy, s noblesou hodnou hovad, která to celé vytvořila, a já jsem se smál a smál a myslel při tom na všechny ty středověce smýšlející pánbíčkáře, kteří se ochudí o takovou kurevskou nálož zábavy. 95% ()

easaque 

všechny recenze uživatele

1* Rád a docela dost tepu do náboženských témat a dogmat, ale tentokrát si myslím, že to v téhle satiře hoši už trošku přepískli a nebo mě ten brazilský humor nesedl. Určitě stylově nemá daleko od skupiny Monty Python, ale ten britský humor je v porovnání s tímto určitě jemnější a kultivovanější. Rozhodně zákaz vysílání v některých zemích mu udělal nebývalou reklamu, díky níž jsem se dostal k němu i já a po zhlédnutí se nakonec zákazu nedivím. Své diváky si najde a spíš se bude líbit mladší generaci a těm co milují pařmenské komedie, v kterých není nic tabu. Za mě teda jen slabě blikající hvězdička. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

Ivo 

všechny recenze uživatele

Silně ulítlá hospodská fraška na téma Lást Sapr - bohatě prošpikovaná všemi směry svištícími a dementně ožraleckými přízemními hláškami (více si už zaplivat asi nešlo?). Nic proti srandě i na "posvátná" témata, ale třeba proti skvělým a inteligentním Monty Pythonům (od kterých si něco i vypůjčili) je to jen jednorozměrná vulgární ptákovinka ze čtvrté cenové (i když místy jsem se i pousmál). Úplně ale nevím co tím chtěl vlastně poeta říci (a to nejsem žádný vatikánský fanoušek). Ještě že to bylo tak krátké - a za to opilému brazilskému "Ježíšovi" a jeho otci slavnostně uděluji hvězdičku navíc. Ale na rozdíl od geniálního Briana už asi tuhle hereckou společnost Los Lipanos a jejich vichr z Ria další návštěvou nepoctím ... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Příjemný, nečekaně povededený a vtipný kraťas na motiv Pařby ve Vegas s Ježíšem a apoštoly. Má to hromadu vtipných momentů, povedených hlášek a situačního humoru, kterého je ve 30minutové stopáži víc než dost. Hezká záležitost s mnoha odkazy na Bibli (přesto jednoduchými, které pochopí i neznalí), komediální fandové se zasmějou, naopak zarytí křesťani si budou hrůzou rvát vlasy. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šílená Brazilská satira, která čerpá z námětu Pařby ve Vegas, akorát se soustředí na Ježíšovou poslední večeři, kterou oslaví se svými učedníky a nechybí také koks z Jeruzalému či haš z Galiley. Hodně vtipné plné odkazů a drsných narážek. Skvělý byl Bartoloměj předstírající Mesiáše či Římská legie. 40 minutová jednohubka. 7/10. ()

Zajímavosti (1)

  • Film byl v Singapuru zakázán. (Duoscop)

Reklama

Reklama