Reklama

Reklama

Smrt nás spojí

(seriál)
  • USA Dead to Me
Trailer 1
USA, (2019–2022), 15 h 44 min (Minutáž: 27–39 min)

Tvůrci:

Liz Feldman

Hudba:

Adam Blau

Hrají:

Christina Applegate, Linda Cardellini, Max Jenkins, James Marsden, Luke Roessler, Sam McCarthy, Keong Sim, Edward Asner, Telma Hopkins (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Výbušná vdova pátrající po řidiči, který srazil jejího manžela a ujel, se spřátelí s excentrickou optimistkou, která tak trochu něco skrývá. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (48)

misterz 

všechny recenze uživatele

V Amerike je to vraj medzi ženami veľký hit, a ja rovnako mám z toho podobný dojem. V skratke, ide skôr o niečo hlavne pre ženy. Avšak ani chlap sa tu nenudí, niektoré scénky prekvapili svojim humorom alebo tragikomickým vyznením. Tiež treba uznať, že herečky neboli zlé a že sa tu tej klasickej otravnej šablóne, čo sa týka problémov v rodine a pri výchove detí, snažili autori vyhýbať. Aj keď nie vždy úspešne. Na slabší nadpriemer to však stačí. 70/100 ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Velmi oddychový seriál, který řadím někde mezi Zoufalé manželky a Santa Clarita Diet. Na Lindu Cardellini jsem si musela trošičku zvykat, zatímco Cristině Applagate fandím hned od začátku. Potěšila i dvojrole Jamese Mardsena a hlavně jeho účast v druhé sérii.Občas i něco k zamyšlení a vůbec ne špatné. ()

Reklama

lemonova 

všechny recenze uživatele

Označenie seriál pre ženy ma skôr odpudzuje, než povzbudzuje :-) Dala som tomu šancu kvôli Christine Applegate a musím uznať, že hlavne vďaka nej som jednu sériu zvládla. Tematicky je to dosť zvláštna zmes absurdného a realistického, ale napokon to vyznieva celé trochu umelo. Ďalšej sérii šancu nedám. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Za mě skvělý, neotřelý seriál. Bez klišé a se supr zajímavou zápletkou a promyšlenými zvraty. Navíc chemie mezi Applegatovou a Cardellini byla skvělá! Tak se ptám tvůrce Liz Feldmanové, proč, sakra proč, celý seriál pokazíte posledním dílem, jen aby se pokračovalo další zbytečnou sérií?? Dalo se to vyřešit tolika různými způsoby, třeba to jen natáhnou o dva další díly. Toto je neodpustitelné! I přesto jsem si to užil a určitě se podívám na druhou sérii. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Všem, co píšou, že to není vtipné, ani jako černá komedie. Sama producentka a herečka Linda Cardellini spíše nazvala seriál "traumedií", což mi přijde výstižné. Je to za mě úžasně vybalancovaný žánr hořkého, úsměvného a smutného děje, který reflektuje, jaký život skutečně umí být. Děj je trochu přepálený, ale za těch deset se i zprvu nelogická náhoda vykresluje v něco dost uvěřitelného skrze kvalitní propracování postav s dokonalými výkony jak Christiny Applegate, tak Lindy Cardellini. Přestože jsou na scéně již delší dobu, staly se pro mě právě v tomto seriálu skutečnými objevy a doufám, že jim to otevře dveře k zajímavějším nabídkám. ()

Galerie (323)

Zajímavosti (5)

  • Christina Applegate začala po dotočení prvej série navštevovať terapeuta, pretože ju jej postava veľmi poznačila. (dwdb)

Reklama

Reklama