Reklama

Reklama

Smrt nás spojí

(seriál)
  • USA Dead to Me
Trailer 1
USA, (2019–2022), 15 h 44 min (Minutáž: 27–39 min)

Tvůrci:

Liz Feldman

Hudba:

Adam Blau

Hrají:

Christina Applegate, Linda Cardellini, Max Jenkins, James Marsden, Luke Roessler, Sam McCarthy, Keong Sim, Edward Asner, Telma Hopkins (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Výbušná vdova pátrající po řidiči, který srazil jejího manžela a ujel, se spřátelí s excentrickou optimistkou, která tak trochu něco skrývá. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (48)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Všem, co píšou, že to není vtipné, ani jako černá komedie. Sama producentka a herečka Linda Cardellini spíše nazvala seriál "traumedií", což mi přijde výstižné. Je to za mě úžasně vybalancovaný žánr hořkého, úsměvného a smutného děje, který reflektuje, jaký život skutečně umí být. Děj je trochu přepálený, ale za těch deset se i zprvu nelogická náhoda vykresluje v něco dost uvěřitelného skrze kvalitní propracování postav s dokonalými výkony jak Christiny Applegate, tak Lindy Cardellini. Přestože jsou na scéně již delší dobu, staly se pro mě právě v tomto seriálu skutečnými objevy a doufám, že jim to otevře dveře k zajímavějším nabídkám. ()

nwx 

všechny recenze uživatele

Nudná natahovaná plná únavného klábosení o dvou afektovaných prolhaných ženských, z nichž Linda Cardellini zasluhuje oscara za fňukání na povel. V průběhu seriálu fňuká několikrát za jeden díl a vypadá to, jako by si ji autoři seriálu vybrali právě podle toho, fňuká totiž oscarově! Napínavých momentů a zvratů minimum, celkově slabota. Pro ženské ke koukání je to ale asi lepší, než Ordinace, to zase ano, navíc i chlap s nimi u toho vydrží a kdo miluje fňukání v každé druhé scéně, pro toho teprve nirvána! Scénář sice vydal max na film, natáhli ho ale na seriál, nuda! ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

V Amerike je to vraj medzi ženami veľký hit, a ja rovnako mám z toho podobný dojem. V skratke, ide skôr o niečo hlavne pre ženy. Avšak ani chlap sa tu nenudí, niektoré scénky prekvapili svojim humorom alebo tragikomickým vyznením. Tiež treba uznať, že herečky neboli zlé a že sa tu tej klasickej otravnej šablóne, čo sa týka problémov v rodine a pri výchove detí, snažili autori vyhýbať. Aj keď nie vždy úspešne. Na slabší nadpriemer to však stačí. 70/100 ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele

Druhá sezóna malinko překombinovaná a seriálu člověk musí odpustit občasnou předvídatelnost a na druhou stranu pak naprostou absurdnost některých situací. Ale tak na tom je celý seriál postaven. Černohumorný styl mi dost sedí a v podání ústřední dvojice Applegate/Cardellini se jedná o povedený mix Americké krásy, Odpočívej v pokoji nebo konkurenčního Barryho od HBO. Kdo si na absurdity potrpí a Barryho neviděl, doporučuji spíš to, ale s Dead to Me rozhodně chybu neuděláte, protože zvolený formát cca 35 minut na díl je pro tenhle kousek naprosto ideální. Třetí sezóna má být tou poslední a vlastně se na ni i dost těším. 80% ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Velmi oddychový seriál, který řadím někde mezi Zoufalé manželky a Santa Clarita Diet. Na Lindu Cardellini jsem si musela trošičku zvykat, zatímco Cristině Applagate fandím hned od začátku. Potěšila i dvojrole Jamese Mardsena a hlavně jeho účast v druhé sérii.Občas i něco k zamyšlení a vůbec ne špatné. ()

Galerie (323)

Zajímavosti (5)

  • Christina Applegate začala po dotočení prvej série navštevovať terapeuta, pretože ju jej postava veľmi poznačila. (dwdb)

Reklama

Reklama