Reklama

Reklama

Sultan

(festivalový název)
  • Indie Sultan (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Sultan (Salman Khan) se stal zápasníkem, aby získal Aarfu (Anushka Sharma). To se mu sice podaří, ale štěstí jim dlouho nevydrží. Po letech se Sultan do zápasnické arény vrací, tentokrát jako wrestler, aby srdce své milované dobyl znovu. (rikitiki)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (23)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěkný martial-art film, který má na můj vkus až zbytečně moc přemrštěnou stopáž. Určitě bych pár momentů vynechal. Příběh je chytlavý a hlavnímu hrdinovi člověk nemůže nefandit. Písničky mi zde nevadí. Souboje jsou pěkně natočené a je jich zde hodně. Potěšil mě i Marko Zaror ve vedlejší roli. Za mě 90%. ;-) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Od úvodu opäť s otvorenou papulou čumím, čo to zase tí “naši” Indovia spískali za “blockbuster”. Opäť nezostali dlžní nič svoje povesti. Hudba, tance, príbeh z iného sveta, absolútne ale absolútne mimo realitu, no človek to aj tak žerie aj s navijákom. Ja skutočne nechápem, ako je to možné, že v ich podaní to skrátka dokážem tolerovať. Odkladal som tento film mesiace (!!), idiot, pričom tých 170 minút, som zhltol jak malinu. No a i keď sa možno nejedná o takú pecku ako bol “Dangal”, ja tú plnú paľbu proste musím dať. ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Musel jsem si to dát na třikrát, protože pokaždé, když se rozezněla jedna z těch příšerných melodií a začalo se zpívat, vytékal mi mozek ušima. Ale jinak je to obstojně nasnímaná sportovní romance s výbornými hlavními představiteli a srdíčkem na svém místě. Tedy až na ty písně… diskotékový nevkus Indii vládne. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Výborný indický MMA Rocky   Salman Khan je strašný borec, ostatně i jako oba další Khanové   Chválil jsem to tu už xkrat, tak jestli hledáte zábavný film, tohle je dobrá volba. Dávám si to jednou ročně a je to moc silné v každé lince. I MMA choreografie jedna z nej filmových. 9/10 Uvítám tipy na další indické pecky pro evropského diváka. Viděl jsem toho víc a je to pro nás hodně hit or miss. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jistě: Rocky po indicku. Akorát to není o chlapíkovi, co jde za vítězstvím a cestou náhodou potká holku, ale o chlapíkovi, co jde za vítězstvím právě proto, aby tu holku potkal. ____ Salman Khan herecky na stejné výši jako Stallone. Anushka Sharma překvapila v roli drsné sportovkyně, herecky možná plošší než v jiných filmech, ale vzhledem ke ztvárněnému charakteru je to pochopitelné. Lepší kamera. Velmi dobré souboje - napínavé a gradující a pokaždé jiné. Druhá půlka se Sultánem kajícím se ve wrestlingové svatyni výrazně lepší než začátek (a to wrestling nesnáším a budu v tom i nadále pokračovat). ()

Galerie (73)

Zajímavosti (2)

  • Kredit akční režisér sdílí Larnell Stovall (také choreograf MMA soubojů), Parvez Shaikh a „Anl“ Arasu. (Rominator)

Reklama

Reklama