Reklama

Reklama

Ukaž se, Charlie

(seriál)
  • Velká Británie Turn Up Charlie
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Vysloužilý DJ se chystá obnovit svoji hudební kariéru, ale zatím dělá chůvu divoké 11leté dceři slavného nejlepšího přítele. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Charlie, jednou se v těch lžích zamotáš tak, že si nevzpomeneš, co je pravda.“ - „Hej, on nelže! Chrání svý rodiče…od momentální hanby a zklamání v jeho životě.“ Zkrachovalý, sympatický DJ snažící se o comeback a rozmazlená, frackovitá holka toužící po pozornosti rodičů…ideální dvojka! Předně, lehce jsem přestřelil ve svém očekávání. To, že měl Idris Elba možnost prodat své charisma v krimi peckách typu Luthera či The Wire ještě neznamená, že občas nešlápne lehce vedle. Turn Up Charlie je vcelku příjemná záležitost, která rychle uteče, občas i rozesměje, ale nic extra zábavného či originálního nenabídne. Víc než na vypointované fóry sází na Idrise (jakože ten nezklame ani v odlehčenější záležitosti) a místy docela pohodovou atmosféru (no, sem tam vyjde i nějaký ten podařenější vtípek). Po 8 dílech končím na slabších 4*, ale 2. řada netřeba. „No tak, vždyť se snaží! Za posledních 20 let byl Charlie osobní trenér, vyhazovač, sekretář, dokonce zkusil i venčení psů….“ - „Já myslel, že všichni psi umí plavat, to nebyla má chyba!“ ()

Jolinar 

všechny recenze uživatele

Začít sledovat tenhle seriál hned po tom, co jsem dokoukala Luthera, byl celkem bizár. Idris Elba tu má naprosto jinou roli - odlehčenou a veselou. Seriál je fajn oddechovka s velmi obstojným scénářem a vtipy, které fungují. Konec příliš useknutý (chybělo usmíření s Dellem a rozloučení s tetou Lydií). Kdo jste někdy pařil na Ibize, přičtěte si k hodnocení aspoň 10% :) ()

Reklama

hazaba 

všechny recenze uživatele

Idrise Elbu mám hodně ráda a v tomto seriálu nezklamal. Stárnoucí DJ, který se omylem stane chůvou, jeho schovanka - 11 leté děvče, které na svůj věk vyspělé a přesto by nejraději trávilo čas se svými zaneprázdněnými rodiči. Spousta komických situací, ale i některé vážné, Londýn, Ibiza, party... fakt skvělý seriál a doufám, že budou i další řady. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Charlie není typický looser,ale jak už to tak bývá,snaží se žít ze své zašlé slávy,svádět svoje problémy na ostatní a občas se chová trochu jako ko.ot,aby nakonec převážily ideály a to,že Chralie je v jádru sympaťák a pohodář a bylo jen potřeba aby ho někdo nasměroval a trochu ho usadil...k čemuž mu pomůže 11 letá Gabby,která je podobně jako Charlie trochu spratek,ale jinak fajn holka...Turn Up Charie je pohodová jednohubka,která nenabízí nic extra převratného,ale celých 8 dílů spolehlivě zabaví a osobně bych si klidně dal další.Elba je sympaťák vždy a všude a tahle role je pro něj jako ušitá.Skvěle ho pak doplňuje Frankie Harvey a slušný taneční soundtrack...70% ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Motívom pre tento miniseriál bol Idris Elba, samozrejme. Asi aj rozumiem, prečo som sa nezhodla s pocitmi väčšiny recenzentov. Môže to byť aj vekom. Mojím vekom. Jednoducho mi to nesadlo, ba čo horšie, asi pri štvrtej časti som mala pocit, že po dlhšej dobe niečo nedopozerám. Mala som z dialógov medzi postavami stavy na pokraji migrény. Malá potvora Gabrielle (asi to bol dobrý výber), mi liezla na nervy tak, že by som sa uchýlila k fyzickým trestom. Aj keď viem, že Idris je aj v reále DJ, tu som mu to nevedela uveriť, mala som pocit, že nie je vo svojej role, ale kdesi nad ňou. A ani som sa nezasmiala. Ani v prípade, že by tento sitkom išiel miesto reklám pred hlavnými správami, nezasiahol by ma viac. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama