Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Odsejpá to a moc hezky se na to kouká i po vizuální stránce, plus člověk netuší, jakej žánr na něj vybafne za dalším rohem; v další čtvrthodině. Co ale nemůžu odpustit, je několik nejasností ohledně pravidel zobrazeného světa, a je škoda, že občas film diváka nepochopitelně zradí ignorováním pravidel, která sám jinak zručně vytváří a dokáže s nimi i překvapit. [Netflix] ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Počáteční fascinace, což pro mě není u korejských filmů žádné překvapení, se po všech těch přemetech, kalkulech a zvratech změnila v prostý zájem o to, kdy už to konečně skončí. A to asi není žádoucí efekt. Nejsem naštěstí expert na časové paradoxy, čili jsem si menších nesrovnalostí vůbec nevšiml a ty úplné pičoviny jsem pochopitelně nepochopil správně, čili mi vlastně nemohly vadit a taky nevadily. Jen jsem pořád čekal, že Young-sook Seo-yeon (to jsou dvě jména) zabije, ale tak blbej zase Chung-hyun Lee (to je jedno jméno) nebyl. Frekvenci už si hovno pamatuju, takže za mě co do plagiátorství nada a být to kratší a kdybych pochopil význam obchodu Sun-hee, dal bych možná i vyšší hodnocení. Ale kdo ví, kdo se mi kdy dovolá, hodnocení je tak (pro jistotu) pořád otevřené. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Kórejcom by už niekto mohol povedať, že každý film nemusí trvať dve hodiny. Inak kvalitka, taká jak keby Frekvencia naruby. Inšpirácia zrejmá, ale naložia s tým značne rozdielne a nemilosrdne. Fakt to pretrpíte s hlavnými postavami. V prvej hodine mi tam navyše dobre fungovali emócie a aj zahrané je to fajn, len, ako hovorím; mohli to trochu skrátiť. Ona tá prvá hodina, než vyjde najavo pointa, sa mi páčila viacej, akurát vzhľadom na tú pointu nebolo potrebné, aby trvala toľko. 75% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Výborný, nepředvídatelný, originální, temný, mysteriózní mind fuck z Jížní Koree, který mě astrálně omr *al! The Call má výborný koncept o dvou ženách ze stejného bytu akorát z dvou jiných časových liníí, jejíž prostředníkem je Telefon a nutno uznat, že ovlivňování budoucností s minulostí nikdy nebylo zábavnější. Už v 10 minutě jsem měl asi tisíc otázek, které film postupně inteligentně a zábavně dávkuje, je absolutně nepředvídatelný, velmi napínavý, vizuálně strhující, hudebně atraktivní, atmosféricky dusný, herecky naprosto excelentní ( Jun Jong-seo hraje ukázkového psychopata) a ikdyž je film náročnějšího rázu, tak vše ukázkově do sebe zapadá a z některých zvratů se mi až zatajoval dech. Výborná práce po všech stránkách. Takhle řízný Thriller jako Křen tu od Parazita, který je mimochodem v jistém směru The Call podobný tu od JK nebyl. Nebýt Netflixu, tak se filmu dočkáme bůh ví kdy. Odpadové Hodnocení některých zdejších no names je naprosto mimo, v zahraničí lítají téměř jen 10kové recenze. Nízké hodnocení v tomhle případě značí nedostatečná inteligence k pochopení příběhu. Příběh*****, Akce***, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost*****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra*****, Napětí****. 9/10. ()

Sayge 

všechny recenze uživatele

Moc nemusím filmy, kde se jen mluví a nic se neděje. The Call je ovšem výjimka, neboť zde se něco děje díky tomu, že se mluví, GENIÁLNÍ! Absolutní mindfuck film s oslnivým vizuálem, propleteným příběhem, který vás bude do sebe vtahovat s každou minutou víc a víc i přes to, že si budete klást otázky častěji, než budete dostávat odpovědi a vše je doprovázeno prvotřídním ozvučením. Holky předvedly fascinující herecký výkon, který jsem si užíval každou sekundu, až do konce. Film dokáže udržet diváka napjatého, jako gumu od tepláků od samého začátku a nezná smilování. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama