Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer 1

Parta kamarádů vyrazí na výlet do hor. Zpočátku jde všechno podle plánu, po sletu děsivých událostí však skupinka zjišťuje, že v lese nejsou sami. Opět... (Matared)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (261)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(90%) Ačkoliv to není žádné pokračování téhle série WRONG TURN, tak i přesto jsem nesmírně spokojen a i překvapen. Mé hodnocení je možné moc vysoké, ale na to já z vysoka kašlu. Tohle není typ hororu, který se v dnešní době takto kvalitně točí. Společné s touto sérií to má asi tak hluboký les a jeho nástrahy. Podobně jak to píše uživatel CSFD sniper18. Od začátku mě to chytlo a i postavy se nechovají jako totální idioti, což s ohledem na toto téma je bohužel běžné. Takže i ten úvod je vcelku rychlý, seznámíme se s postavami a po cca 20 min tu máme první velkou lesní nástrahu v podobě valící se klády. Neříkám, že jsou pasti v lese moc originální, ale celkově tu máme dost využité Rko. Krvavé scény jsou ok a hlavně realistické. Krom toho tu figuruje i velké napětí. To, jak se děj časem ubere, to je jednak nepředvídatelné, ale chvílemi i děsivé. Nebudu zde popisovat nic konkrétního. Pokles tempa zde nehrozí a finále nemá chybu. Hudba je celkem cajk. Takže já zde chválím nové nápady v ději, reálná krvavost, dobré postavy, napínavost, logika scén atd. Snad bych si i přál, aby to mělo o něco delší stopáž. U těchto obdobných filmů stačí cca 90 min… Takže u tohoto filmu je úplně jedno jak se bude jmenovat, ale kritizovat, že to vykrádá jen název známé série, je v tomto případě scestné. Klasiky jsou klasiky, ale já se remakům nebráním. Některé se povedou, jiné moc ne. V tomto případě je to něco jiného než remake. No, každý ať posoudí podle sebe. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Séria Wrong Turn bola od prvej časti podpriemernou vyvražďovačkou a od štvrtej časti dementnosťou na Ntu, ktorá sa už každou ďalšou časťou nemala z toho dna kam pozviechať. Takže je fajn, že tomu tvorcovia nasadili nový smer, aj keď opäť ide len o podobnú podpriemernú vyvražďovačku, ako boli prvé 3 časti. Samotný nápad o spoločenstve lesných ľudí, ktorí si v kľude žijú 160 rokov mimo pozornosť bežných ľudí je na prvý pohľad celkom originálny, no na druhý až tak nie. Má to až príliš veľa logických dier. Len na začiatok, koľko generácií by trvalo, než by sa z pôvodne 12 rodín začali medzi sebou množiť blízki príbuzní? Výsledok toho by bol viac podobný pôvodnému Wrong Turn. Pokiaľ ide o skupinku turistov, veľmi slabučký casting, kde nie je žiadna postava, ktorá by dokázala vzbudiť divákove sympatie a ktorej by mohol fandiť. Navyše je chovanie celej skupinky typicky predvídateľné a dementné, takže sa len celý film tešíte, ako to ktorá z tých postáv schytá. Škoda, že tie lesné pasce nie sú originálnejšie a tak poteší aspoň pár gore efektov. A trošku zvláštne vidieť po dlhom čase Matthew Modina. Riadne nám obelel tento lámač ženských sŕdc v rokoch 80-tych a 90-tych, ale vďaka nemu aspoň jedna sympatická postava v tomto filme. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přiživování se na značce Wrong Turn už dávno nemá smysl. Důkazem je i tenhle novej počin. Už trailer mi napověděl, že asi nepůjde o nic extra a to se i potvrdilo i po dokoukání. Pach krve tu sice cítit je, ale tahle krev je řádně zaschlá a vyčpělá. Nemůžu si pomoct ale bylo to takový nemastný,neslaný. Zbytečně dlouhý a natahovaný, postavy nevýrazný. Čekal jsem aspoň nějaký výživný gore efekty. Ale i na nich se očividně šetřilo a tak je vše mimo kameru. Za mě slabý 2 hvězdy. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá na klasickou vybíjenou. Kdy skupinka mladých lidí se vydá na Americký venkov toho nejhoršího možného vidláckého typu a okamžitě vznikají problémy. Z počátku jsem byl dílem dosti zklamaný neboť sociální a genderová korektnost již proniká všude a není úniku. Takže nám je opět vnucen další šťastný zamilovaný gay pár a rovnocenně jsou zde zastoupeny všechny rasy. V první polovině jsem to proto viděl zcela jasně na dvě hvězdy, neboť již způsob jakým byl zabit první člověk mi přišel zcela nesmyslný a vůbec se skupina chovala zcela nelogicky. Brzy jsem však byl vyveden ze svého omylu, neboť se film prokázal býti mnohem lepším a komplikovanějším, než se na první pohled zdálo. A hlavně to celé bylo úplně jiné než ostatní díla s názvem Wrong Turn. Hlavně tedy díky o poznání originálnějšímu námětu. Na konci jsem mírně váhal mezi 3 a 4 hvězdami, ale finální titulková scéna mi v tom udělala zcela jasno. 79% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Původní Pach krve byl průměrnou ale celkem úspěšnou vyvražďovačkou. Nový Pach krve (nyní pouze originální název Wrong Turn) přináší úplně nový příběh a celkově jiný styl a je to překvapivě velice dobře. Vše se rozjíždí pozvolna, atmosféra houstne a jedná se o překvapivě slušnou podívanou, která minimálně řemeslně šlape. Herecky a scénáristicky už méně, ale jako nenáročná jednohubka film funguje, bez závažných pachutí. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (10)

  • Ke konci filmu, když se Jennifer (Charlotte Vega) s otcem baví o filmovém večeru, tak zmíní, že synové půjčili „nějaký horor s kanibaly“. Jedná se o zjevnou narážku na původní Pach krve (2003) a jeho pokračování. (Guilemot)
  • Druhý film ze série Pach krve po originálu z roku 2003, který byl uveden v kinech. (LUKICKK)

Reklama

Reklama