Reklama

Reklama

The Glitch

Krátkometrážní / Horor
Kanada, 2017, 8 min

Obsahy(1)

Přítel odveze po schůzce Melanie ke svému domu, kde se rozloučí. Dívka brzy zjistí, že není ve svém domě sama.
The Glitch je krátký hororový film napsaný a režírovaný Kyle Godfreyem, který byl natočen jako promo k chystanému celovečerního filmu. Ten se točí kolem mystické bytosti, která pronásleduje svou oběť prostřednictvím používání jejího telefonu. Glitch je mimozemská bytost, která přináší poselství pozemšťanům do jejich přetechnizovaného světa. (BrianStorker)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento krátkometrážní snímek je originální asi tak jako šlápnutí do psího lejna. Hlavně že je posvěcený samotným Youtube…Maník hodí svojí buchtu domů a ona mu vzápětí pošle z kuchyně selfie. Jenže jak se ukáže někdo nebo něco byl zachycen na fotce společně s ní…Tak tomu říkám strašidelná pecka, jen kdybych to už neviděl tolikrát, že už to snad ani nespočítám…a mimozemská bytost v podobě rozmazané šmouhy tvarem připomínající lidskou postavu - tak ta mi byla rovněž u prdele, kromě pár trhavých pohybů nepředvedla vůbec nic... ()

BrianStorker 

všechny recenze uživatele

Přítel odveze po schůzce Melanie ke svému domu, kde se rozloučí. Dívka brzy zjistí, že není ve svém domě sama. The Glitch je krátký hororový film napsaný a režírovaný Kyle Godfreyem, který byl natočen jako promo k chystanému celovečerního filmu. Ten se točí kolem mystické bytosti, která pronásleduje svou oběť prostřednictvím používání jejich telefonu. Glitch je mimozemská bytost, která přináší poselství pozemšťanům do jejich přetechnizovaného světa. ()

Reklama

Reklama