Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Mulder je nezvěstný. A imunitní systém většiny lidí zničil zvláštní virus. Scullyová se snaží najít protilátku a agent Miller pátrá po Mulderovi... (TV Prima)

Recenze (31)

venison 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S01E06 - Závěr seroše mne moc nepotěšil.. Děj sklouzává opět k počátečním dílům série, kdy se o všem moc mluví, ale nijak se nic neděje.. Celý závěr byl prosáklý všemi možnými konspiračními teoriemi.. Navíc Dana postupovala na závěr nelogicky, hystericky, slibovala řešení, i když bylo nereálné splnit.. Opět se tu objevují mladší verze obou protagonistů.. Zklamání :-( ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby se celá šestidílná série soustředila na zápletku z prvního a poslední dílu, byl bych nejspíš mnohem spokojenější. Protože i přes celou tu uspěchanost a roztříštěnost měl poslední díl grády a rozjel docela epický průser, u kterého jsem si nemohl nevzpomenout (NÁSLEDUJÍ MENŠÍ SPOILERY) na poslední sérii Fringe. Ta totiž přinesla obdobnou změnu ve schématu celého seriálu a popravdě bych se vůbec nezlobil, kdyby po tomhle dílu následoval konec takových Akt X, jakých jsme doposud znali. Protože, co si budeme povídat, i přes všechny ty naděje, tohle ta stará dobrá 90.ková Akta X už nejsou a nejspíš ani nikdy být nemohla. ()

Reklama

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Staré dobré Akta-X připomínají už jenom herci. Nové pojetí v dynamickém, až uspěchaném tempu mi moc nevoní. Osobně bych si odpustil díl předchozí a místo toho natáhl děj tohoto a to zpomalil tempo. Abych ale jenom nehanil. Spokojenost především za docela uvěřitelné navázání na předchozí série, oživení kuřáka a drobné cameo agentky Reyesové. Nakonec převažuje mírná spokojenost, jen vyvstává veliká obava, že se s původním seriálem budou společní opravdu jenom herci. Atmosféra původního seriálu je bohužel ta tam. 69% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice dějově zmatený díl, s novými i staronovými postavami, které přicházejí jako Deus ex machina, neuvěřitelným "vědeckým" chováním Scullyové, až nakonec...chybí konec. A na tom nekonci mi chyběl nápis "To be continued...". Doufám, že se tvůrcům povede sehnat peníze a dotočit poslední díl, jehož byla půlka. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agentka Scullyová opäť stráca kontakt s Mulderom, ktorý sa rozhodol vyhľadať Muža s cigaretou. Medzitým Dana presviedča agentku Einsteinovú, že sa blíži celosvetová epidémia. Najprv jej nechce uveriť, ale potom epidémia naberá celosvetový rozmer. Rýhly dej, plný zvratov pôsobí až chaoticky s nejasným koncom desiatej sérii na kvalitepríliš nepridal a celkovo sa zdá že desiata séria bola skôr vyjadrením vnútorných pocitov a názorov jej tvorcov ako prepracovaným seriálom. Vyskúšali, neoslovilo masy a teraz už vieme že si dali dvojročnú pauzu aby sa pokúsili napraviť to, čo tak narýchlo vytvorili jedenástou sériou. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama