Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Kočka na kuželkách (S01E07)

(epizoda)
  • USA The Bowling-Alley Cat
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 1942, 8 min

Obsahy(1)

Tom a Jerry se tentokrát ocitli na kuželkách, ovšem kuželky nepoužijí k hraní, ale k boji… (Los)

Recenze (8)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

YouTube/// Obsazení 9/10 Děj 10/10 Hudba 9/10 Efekty 9/10/// +hodně obsáhlá část plná eskapád, je celkem i drsná a odehrává se na novém místě (na bowlingu) -že to není o minutku dvě delší/// Baví i po letech, mnoha letech. Tohle je trošku drsnější část ale o to je zábavnější. K tomu dobře skloubená hudba s pefrektní animací. Divák si nemá na co stěžovat./// Celkem 94%/// ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viem, že sa jedná o ďalšiu klasiku, no táto epizóda pre mňa asi nemá taký moment, ktorý by som označil ako úžasný. Najviac si asi pamätám scénku kde máme lokomotívu bowlingových gúľ. A Jerry pred nimi uteká. Inak je to podľa mňa opäť energické, vtipné a človek sa neustále zabáva, ale že by to pre mňa malo nejaký perfektný moment, tak to asi nie. Ale rozhodne skvelá epizóda. To uznávam. Hodnotenie: B+ ()

duklak2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další dobrodružství Toma a Jerryho. Tentokrát vyrazili na bowling. Když se podíváme na rok vzniku, tak musíme zatleskat animaci, která i dnes vypadá skvěle. Nechybí zde vtipnost, kterou jsem postrádal v pozdějších dílech. ()

Reklama

Reklama