Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Jak nasytit otesánka (S01E107)

(epizoda)
  • USA Feedin' the Kiddie

Obsahy(1)

Epizoda ze seriálu Tom & Jerry. Je Den díkůvzdání a k Jerrymu se dostaví jeho synovec na večeři. Ten je však neustále hladový a tak jedinou šancí, jak ho skutečně zasytit, je dostat se k slavnostní večeři. Něco takového ovšem Tom nemůže dovolit.
Tento díl je shodný s dílem MALÝ SIROTEK z roku 1948. (ČSFD)

Recenze (4)

woody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice podařený díl.Tom a Jerry to na malém prostoru(např. jídelním stole, jako tady) na kterém se ovšem nachází hodně věcí (např. jídla, jako zde) vždycky uměli :-) ()

Dan9K odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět naprosto zbytečný díl (stejně jako Tops with Pops), který nevím proč musí mít 90%, když je naprosto totožný (s rozdílem, že tady není Mammy Two Shoes), jako díl The Little Orphan, který dokonce dostal Oscara a byl i součástí jiného střiháku. Navíc už i ten byl takovou variací na díl Milky Waif, takže tohle je totální recyklace. Kdyby tady bylo sto dílů Toma a Jerryho, každý s jiným názvem, ale obsah by byl stejný, každý by měl 90%? Vzpamatujte se! ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otesánek je nasytitelný. Je dosti jasný návod jak na něho, i když dost filmařů si ho bere na paškál a snaží se s ním jako s "případem" vyrovnat. Některému z filmařů se to daří víc, jinému méně. ()

Reklama

Reklama