Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Vystrašený kocour (S01E04)

(epizoda)
  • USA Fraidy Cat
všechny plakáty

Obsahy(1)

Tom poslouchá v noci v rádiu strašidelný příběh, Jerry si toho všimne a okamžitě toho využívá. Pomoci různých triků a domácích spotřebičů se snaží Toma vyděsit k smrti. (jonyyy)

Recenze (9)

woody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dlaší z těch dílů u kterých platí "MUST SEE!!!!".Jerry straší Toma vysavačem, vrzajícími dveřmi a následuje výborná pointa.A navíc to má tak děsivou atmosféru.No zkrátka - povinnost ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

YouTube/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +tohle je Tomova nejhorší noční můra -težko se hledá nějaký nedostatek/// Tohle je další klasický díl, viděný mnohokrát a přesto pořád pobaví. Originální nápady, strašidelný humor a bezvadná pointa nakonec, takový je tento díl./// Celkem 90%/// ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Fraidy Cat" ako štvrtý film Toma a Jerryho je pre mňa ďalšou klasikou, ktorú je nutno treba vidieť. Tentokrát Jerry straší Toma vysavačom s nočnou košeľou a čudujte sa svete, chudák Tom si myslí, že ho chce zožrať duch. A prečo sa vlastne tak bojí? Lebo je zblbnutý z rádiového seriálu na pokračovanie o duchoch. A Jerry to samozrejme veľmi rýchlo využije. Keď však Tom príde na to, čo sa tu odohráva, rozhodne sa pomstiť. Ako to dopadne? Určite si pozrite. Do pozornosti dám ale aspoň pár momentiek a to scénka s telefónom, beh po piane a duch jeho prvého života, ktorý je maximálne nad vecou. Je to vtipné, má to akciu a tu sa práve najviac ukazuje Jerryho povaha zákeráka. Treba vidieť. Hodnotenie: A+ ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Opravdu jeden z nej dílů, navíc možná nejstarší groteska z těch, které vysílala už ČST na přelomu 80. a 90. let. Mimochodem, v této verzi se díl jmenuje "Fantomas", a v rádiu se místo o duchovi hovoří právě o něm. ()

Reklama

Reklama