Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


O myši Johannovi (S01E75)

(epizoda)
  • USA Johann Mouse

Obsahy(1)

Tom a Jerry žijú v dome Johanna Straussa a vždy za zvukov piana Jerry vychádza z diery a tancuje valčík. To by rád využil Tom, aby ho mohol ľahšie chytiť a tak sa naučí hrať na klavíri. Obom to nakoniec spolu ide tak dobre, že sa dostanú až na kráľovský dvor. (Dale)

Recenze (10)

Estrellita 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo jiné. Děti to nejspíš až tak moc nebaví, ale zato nás starší (konkrétně tedy mě) to opravdu potěšilo. Krásná hudba prolínající se celým filmem mi dokáže s rezervou vynahradit téměř chybějící šílené honičky a hlavně: "Again... and again... and again... and again..." musí zaručeně poslat do kolen každého, kdo viděl geniální fiktivní trailer "Příšerně pomalý vrah s extrémně neúčinnou zbraní". AND AGAIN! 80% ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejzvláštnějších dílů Toma a Jerryho. S výjimkou opakovaného vtipu s narázem do zdi tu nejsou žádné honičky, naopak Tom a Jerry spolu spolupracují po celou dobu. Člověk čeká celou dobu nějakou zradu a ona žádná nepřijde. Je to hodně podmanivý epický díl s neustálým komentářem. Cítil jsem z toho značný kalkul na Oscara, ale to neva. Moc se mi líbilo Tomovo učení se na klavír. Ano přesně tak snadné je hrát na tento nástroj :-) ()

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spojení Toma, Jerryho a klavírní hudby zde sice rozhodně není tak vtipné jako v Kočičím koncertě, ale stále velice okouzlující, milé a dostatečně zábavné. Tyhle krásně animované, nadčasové pohádky o nekonečné tahanici kočky s myší neomrzí ani po po více než půl století... 8/10 ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama