Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Myš na Manhattanu (S01E19)

(epizoda)
  • USA Mouse in Manhattan
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 1945, 8 min

Jerry se rozhodne že pro něj bude rozumnější odstěhovat se z venkova do víru velkoměsta. Záhy ale tvrdě narazí. Všude se tu totiž potulují kocouři, kterým by určitě moc chutnal, a tak se rozhodne vrátit. (mythbuster)

Recenze (20)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neobvyklý díl, kdy je Tom na scéně jen pár vteřin a ty stejně v drtivé většině prospí a v hlavní roli je vedle Jerryho především Manhattan. Pokud nemáte peníze, či čas navštívit New York, máte nyní díky nápadité animaci dokonalou příležitost. Ale stejně, Home, Sweet, Home.. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

YouTube/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Animace 9/10/// +je to krásné, je tu spousta motivů a předmětů -bez Toma to není tolik zábavné/// Jerry vyráží sám na Manhattan, poznává město, krásu města, ale i nebezpečí temných zákoutí a nástrah, aby si uvědomil že doma je doma.// Celkem 79%/// ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak som v živote mal svoju obľúbenú epizódu Toma a Jerryho, tak je to jednoznačne Mouse In Manhattan. Tom tu skoro vôbec nevystupuje (čo je ironické, lebo som nikdy nebol fanúšikom Jerryho, skôr naopak), no v tejto časti skutočne urobil všetko preto, aby to fungovalo ako samostatné dielko. A krásne ukazuje, že život vo veľkomeste nie je úplne to najideálnejšie. Veľmi príjemný začiatok, občas drsný, občas milý stred a potom skutočne desivý záver, ktorý Jerryho presvedčí sa vrátiť domov. A posledných pár sekúnd je skutočne mojich najobľúbenejších. Plus fantastická muzika, ktorá tento diel už len skutočne dotvára do absolútneho zázraku. Milujem každú sekundu "Mouse In Manhattan." Podľa mňa je to najlepšia časť Toma a Jerryho vôbec. Žiadna ma tak nedostala ako táto. ()

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako malý jsem zde nedokázal pořádně překousnout absenci Toma, ale dnes s nostalgickou slzou v oku upřímně zbožňuji atmosféru a hudbu tohoto dílu. Je vidět, že Fred Quimby na rozdíl od břídila Chucka Jonese prostě neumí udělat špatnou epizodu a to co chtěl, vystihl dokonale. Roztomilá a okouzlující krása! 9/10 ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama