Reklama

Reklama

Officer Pooch

všechny plakáty
Rodinný / Komedie / Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1941, 8 min

Obsahy(1)

Officer Pooch je pri konzumácii svojej oblúbenej zmrzliny privolaný do akcie, potom čo odstráni rušivý element zo svojej ulice. Prichádza ale k poznatku, že na stožiari ostala malá mačička a rozhodne sa jej pomôcť. Malá mačička však evidentne o pomoc nestojí... (Richard_Ba)

Recenze (4)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Strážník Pooch (Čokl) zachraňuje koťátko před dotěrným psiskem, leč záchrana to není zdaleka jednoduchá a koťátko není zdaleka tak neviné, jak vypadá. Animace podobná Tomovi a Jerrymu a na dalších 15 let to byl údajně z dílny H&B poslední film bez téhle dvojky. Součást bonusů k DVD bratří Marxů "Obchodní dům". ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Efekty 8/10 Hudba 8/10/// +animace -není to ta naše dvojka/// Začátek se sice rozjíždí pozvolna a vy si říkáte: "Co je to za psa? Toho neznám" "A honí druhého psa, to asi nebude Tom a Jerry" Jenže najednou ten pes zachraňuje malé koťátko, které jakoby z oka vypadl velkému Tomovi. Že by to byl on? A najednou v tom psovi poznávám toho starehé namručeného psa, co má později toho svého synka. Víte o kom mluvím? Jestli tomu je tak a tohle jsou jejich začátky, tak je to bomba. A jestli tomu tak není, tak i přesto je to zábavný snímek, který vám udělá radost./// Celkem 84%/// ()

Reklama

Reklama