Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Škůdce Pecos (S01E96)

(epizoda)
  • USA Pecos Pest

Obsahy(1)

Za Jerrym přijede strýc Pecos. Je velkým milovníkem hry na jednostrunnou kytaru. To ovšem přivádí Toma k naprostému šílenství. Pecos si ale se svým hraním nedá pokoj a Toma to stojí nejen nervy, ale také vousy, které Pecos používá jako struny pro svou kytaru. Ve finále strýc vytahuje poslední trumf a připraví nebohého kocoura i o jeho poslední vous. (mythbuster)

(více)

Recenze (6)

Galadriel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za Jerrym přijíždí stýček Pecos z Mexika, který má hudební hluch, pořád zpívá jednu písničku a hraje při tom na kytaru. Jenže mu pořád praskají struny. A co se výborně hodí jako struna pro myší kytaru? Že by kočičí fousky? ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strýc Pecos je jako jiní lidé. Má svůj hlavní zájem, a tomu se naplno věnuje. A Jerryho navštívil jenom proto, že z jeho vousů může zadarmo nít struny do kytary. To dá rozum, že jinak by ho ani nenavštívil. Strýc ho opouští v okamžiku, kdy už mu není Jerry k užitku,nemá už žádné vousy, takže mu nezbývá, než jít jinam, a vrátit se zase, až Jerrymu narostou pořádné vousy, protože když tak často hraje na jednostrunnou kytaru, tak struny nutně praskají, a on potřebuje další. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Ke komentáři uživatele WANDRWALL: Pecos samozřejmě není jako ostatní lidé, protože je myš. A na kytaru nepoužívá Jerryho fousy, protože kocour se jmenuje Tom. ()

Reklama

Reklama