Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Kočičí serenáda (S01E26)

(epizoda)
  • USA Solid Serenade
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 1946, 7 min

Obsahy(1)

Epizoda seriálu TOM A JERRY, ve které se kocour Tom vydává v noci zapět pod okna své milé romantickou serenádu. Netuší však, že pod domem bydlí myšák Jerry, který kvůli Tomově písni nemůže spát. Jerry se rozhodne Toma vyhnat za pomoci bulldoga Spikea. (-Ravee-)

Recenze (8)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

YouTube/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 10/10 Animace 9/10/// +Tom dokonce mluví a zpívá, neuvěřitelná naháněčka se psem, krutej závěr -tady není co vytknout, snad jen chvilku trvá než se začne něco dít/// Je až fascinující jak mě to dokáže pobavit. Tohle je jedna z částí co má nejúdernější gagy a to i doslova. Chudák Tom, ten se o tom přesvědčí na vlastní kůži./// Celkem 95%/// ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektná hudba a jedna zábavná scéna za druhou. Mal by to byť učivom na školách (samozrejme zamerané na kinematografiu) – ako natočiť zábavný „skeč“ s dĺžkou siedmych minút tak, aby to diváka ani na chvíľku nenudil. S týmto dielom Toma a Jerryho všetkým prajem len to najlepšie do roku 2020, hlavne zdravie!! Osobné hodnotenie: 100% (*****) ()

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších epizod, možná úplně nejlepsí, neuvěřitelně vtipná a svěží. Tom je prostě romantik a v jeho spalující touze je schopen zulíbat i nepravou osobu - geniální. Taktéž zbožňuji skvěle ozvučenou mini-scénku, kde brnká psovi na rty :) ... Bože můj, nebo ten jeho výraz, když během honičky uštědří psovi cihlou... Nezapomenutelné. PS: Chytlavá hudba! 10/10 ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama