Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Trpící kočka (S01E09)

(epizoda)
  • USA Sufferin' Cats
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 1943, 8 min

Obsahy(1)

Ze začátku tohoto dílu má Tom nad svým myším (ne)přítelem navrch, ne však nadlouho. Na scéně se objeví další kočka a Jerry zkusí taktiku bez násilí. Ale kočky jsou mlsné a proto jim musí myšák přichystat pár výchovných situací. (Sfinkter)

Recenze (9)

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie je to vtipné, keď Jerry ukazuje obom kocúrom, že toho druhého má momentálne radšej? A ako ho pusinkuje? Myslím si, že to je najlepšia časť. A myslím, že toto je ešte prvý diel, kde sa objaví čert, ktorý bude Tomovi radiť. A jeho prvá veta ma vždy poriadne pobaví: "Wait a minute stupid!" A takisto keď Tom neposlúchne, príde čas na to ho poriadne sfackovať, že? Minimálne už z toho titulu treba tento diel vidieť. A samozrejme nezabudnime na scénku, kde Tom dostane po hlave bagetou a máme tu zvukový efekt ako keby sa rozbil džbán. :D Energické, vtipné, s dobrým zakončením... stojí za videnie. Hodnotenie: A- ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi, že je to první z těch nejtypičtějších dílů, kde se snad poprvé objevila celá řada věcí, které se poté staly oblíbeným klišé - sypání soli/pepře na Jerryho, obrovská špičatá boule po nárazu do hlavy, vtipné patvary kočky po nárazu do překážky, svazování ocasů do uzlu atd. Je to pěkný a nabitý díl. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

YouTube/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +opět si Jerry nebere žádné servítky -méně nápadité a obsáhlé než předešlé díly/// Jak vidno, Jerry si poradí se dvouma kocourama. Tohle je pořád hodně zábavný díl./// Celkem 84%/// ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Prvý film, v ktorom sa objavil kocúr Butch. (SeanBean)

Reklama

Reklama