Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Taťka tě nedá (S01E105)

(epizoda)
  • USA Tops with Pops
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 1957, 8 min

Obsahy(1)

Neustávající soupeření kočky s myší pokračuje, Jerry však najde zajímavé útočiště. Pes Spike si hlídá svého malého syna a myšákovi se daří šikovně štěně podstrkovat Tomovi. Ten z toho má samozřejmě jeden průšvih za druhým. (Sfinkter)

Recenze (9)

Dan9K odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto zbytečný díl, který je úplně stejný jako Love That Pup, akorát v daleko hranatější a ošklivější animaci. Na tomto kusu je vidět, že hodnocení jednotlivých dílů Toma a Jerryho se nedá brát vážně. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak režiséři prekročily přes 90 dílů tak klesá originalita a vtipnost. A tenhle díl je stejný, jako Milované štěně takže musí klesnout hodnocení. A překvapivě 105 díl má lepší hodnocení než 44 díl, kterej je originál. Je vidět, že uživatelé csfd neviděli díly postupně podle roku vzniku, jako já. ()

Elgin 

všechny recenze uživatele

Myslim, ze jeden z najvydarenejsich dielov vobec o kocurovi Tomovi a mysiakovi Jerrym. Vecne spolu superiaci o nejaku korist alebo vyhodu. U tohto pribehu to umocnuje i zdatne sekundovanie bulgoga a jeho synka, kedy Tom vzdy doplati na Jerryho chytrost a je biti viac nez syty. Tom a Jerry patria neodmyslitelne k najlepsim kreslenym rozpravkam od Hanny & Barbery studia. Zacali spolu uz v 50 rokoch a rozpravky o T&J su nesmrtelne kedze po cele desatrocia vedia zabavit vsetkych divakov bez rozdielu veku. S urcitou nostalgiou davam 90% ()

Reklama

Reklama