Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Švihák (S01E13)

(epizoda)
  • USA The Zoot Cat

Obsahy(1)

Tentokrát bude Tom v epizodě seriálu Tom & Jerry opět balit místní kočku. Jako dárek si připraví Jerryh. Jenže neuspěje. Místo toho dostane vale. Tak se Tom uchýlí k plánu. Udělá ze sebe šviháka fešáka. Ušije si perfektní oblek z houpačky, utáhne opasek a může vyrazit získat opět srdce své vytoužené. (AllShallFall)

Recenze (4)

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale no tak, Tom je přece švihák i kdyby si neudělal Schwarzeneggerovská ramena z věšáku, jen to mluvení mu zde škodí (a tím i celé epizodě), za Toma a Jerryho by vždycky měly mluvit činy... A vůbec, co to Tomík balil za povrchní nánu, že ji tak záleželo na vzhledu? Důležité je přeci, co skrývá člověk / zvíře uvnitř, viďte pánové? :) 8/10 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

YouTube/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +ke konci hodně vyostřené, hudba -zbytečně se tady moc mluví, raději mám ty díly, kde není kočička/// Tak nakonec jsem se i bavil, protože jsem si vzpoměl na některé památné scény (zapálené sirky na noze, scvrkávající se oblek), určitě se však nejedná o TOP epizodu./// Celkem 84%/// ()

Reklama

Reklama