Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Přestože film ze začátku plyne dosti ztuha, zhruba od poloviny (když se konečně chystají na tu velkou scénu) to začíná být nejen zábavné, ale i zajímavé - a finální scéna je sakra intenzivní, možná ještě víc než její dvojče v původním filmu Fat girl. Jsa fanouškem subžánru filmů o filmu a ve filmu, nemůžu jít níž. ()

DDT 

všechny recenze uživatele

Poněkud odlehčenější film než režisérčiny předchozí snímky, i když komedie to rozhodně není. Spíš (patrně hodně) autobiografický "film o filmu", kde jde o namáhavé natáčení jedné (jak jinak) erotické scény. Nejzajímavější na tom je, že se jedná o konkrétní scénu (včetně "použití" stejné herečky) ze staršího filmu C.B. "Á ma soeur". Pro ty, kteří se zajímají o dílo C. Breillat je tenhle film povinnost, protože C.B tu (v podání výborné Anny Parillaud) předkládá svoje tvůrčí postupy a svůj vztah k hercům, jinak ale v "podžánru" filmů o filmu jde spíš o průměr. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Kdo by čekal klasickou Catherine Breillat, byl by zklamán. Chvílemi jsem si říkal, že je to docela nuda, ale to byl asi záměr režisérky předestřít, že žádné natáčení není procházka růžovým sadem. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama