Reklama

Reklama

Starej

(seriál)
Západní Německo, 1977, 459x60 min

Hrají:

Michael Ande, Siegfried Lowitz, Ulrich Matthes, Juraj Kukura, Alexander Held, Sabine Petzl, Anatole Taubman, Peter Kremer, Günther Kaufmann (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Starý lišák komisař Kress si dokáže zachovat klidnou hlavu a umí proniknout do myšlení zločinců a zavést je do pasti tak zručně, že tím překvapuje i své podřízené. (oficiální text distributora)

Recenze (37)

monolog 

všechny recenze uživatele

nejen že hlavní polda nepatří k sympatickým týpkům ani zjevem ani ničím jiným, ale navíc je to tu všechno řešený pomocí Pána Boha a jeho zásahů na poslední chvíli, kdy se spíš jen náhodou všechno vyřeší. ale zase je tu semtam nějakej ten vrah nelapen, takže za to je ta hvězda, protože tohle je v kriminálních seriálech nevídaný jev. i když v realitě je to spíš pravidlo. uvádí se, že ze všech trestných činů je sotva deset procent policií nakonec vyšetřováno a z nich je sotva třetina vyřešena až do zdárného konce. a pak se říká, že se nevyplatí krást. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Starý" je starý, nemecký, detektívny, televízny seriál, kde je hlavným vyšetrovateľom nesympatický dedo pred dôchodkom, so svojim teamom policajných mamľasov. Je to nudné, prestarnuté, bez šťavy. Čudujem sa, že to ešte aj v dnešných časoch zaradí niektorá z komerčných televízií do svojho vysielania. "Starý" patrí do starého železa... odpad! ()

Reklama

VMa 

všechny recenze uživatele

Z té trojice velmi podobných detektivních seriálů, Starej, Siska a Derrick, kdy je vrah většinou znám již od začátku a divák sleduje, jak je pachatel odhalen a dopaden (čímž se velmi podobají seriálu Columbo), ale v porovnání s zbylými dvěma seriály, mu něco chybí - ale bohužel, nedokáži to určit. Určitě to není odpad, ale více než jednu či dvě hvězdičky si nezaslouží. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Seriál byl na stanici ZDF vysílán již od roku 1977, díky čemuž se stal po více jak 30 letech nejdéle vysílaným detektivním seriálem na světě. (Ruuzha)

Reklama

Reklama