Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Posádka Červeného trpaslíka se po desetileté odmlce vrací s třemi novými díly. Lister, Rimmer, Kocour a Kryton se setkají s hologramem bývalé vědecké pracovnice Kateriny Bartikovské, která zbaví Rimmera velení a objeví způsob, jak otevřít dimenzionální bránu a poslat Listera do jiné dimenze pro ženu, s jejíž pomocí by obnovil lidskou rasu. Náhodou se celá parta dostane branou na Zemi. Tam její členové zjistí, že jsou hlavními postavami seriálu Červený trpaslík... (Weissik)

(více)

Recenze (430)

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parta z Trpaslíka nám definitivně dospěla, zvážněla a z mého pohledu i důstojně a neskutečně chytře (dočasně) zakončila svou cestu. Divák britcomů se sice chce smát po celou stopáž jako kdysi, ale chtít po padesátiletých pánech, aby jen oprášili vtipy o Listerových spodkách nebo Rimmerově neschopností by zavánělo menší ostudou a hlavně odvarem. Proto se scénář vydal tam, kam celou dobu chtěl a z Davea Listera udělal na stará kolena chlapa, který se nemusí stydět za to, že je posledním přeživším. Tenhle nečekaně odvážný krok si zaslouží minimálně aplaus. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nu dobrá hvězdy dávám už jen za název. Trpaslík se i po těch letech drží kvality. Ted k věci. Naši hrdinové jsou starší, tu pár vlasů ubylo, tu pár kil přibylo a tu pár věcí je nových. Než budete, ale už se ušklíbat tak se zamyslete. Toto vzniklo né pro peníze, ale protože to fanoušci moc chtěli. Mám tady vše vykecat jako někteří?..............ale co jen se podívejte. Nebudete zklamání a osobně druhý a třetí díl rulují tím humorem, na který jsme zvyklý. Uvidíte většina, že až se to nadabuje tak se tu budete rozplývat. Viděno v krásné britské angličtině. Výborné díly nadplán a pokud je to konec tak není tak zlý. Jsme to co jsme! ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to hrozně zamotáne vyvinula se další řada otázek kam se poděl Holly atd.. Vubec jsem to nepochopil ale davám to do sáčku a musím říct že tahle trilogie byla fakt perfektní zase jsem se smál herci byli skvělý přál bych si aby ten seriál byl nekonečnej protože je to fakt suprovy. Konec je opět otevřenej SPOILER: čekal jsem že se vrátěj na zem né že tam budou na skok KONEC SPOILERU. Ale bylo to dobry musím to uznat že se to fakt povedlo CHCI DALŠÍ DÍLY!!! ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

I když je to rozhodně slabší série, tak pro každého alespoň trochu lepšího fanouška trpaslíka je povinnost to vidět. Během koukání na první díl jsem přemýšlel jestli jsem mezi koncem osmé a devátou sérii něco vynechal, nebo jen něco nepochopil, ale prostě mi to nenavazuje a pořád jsem se ještě nezorientoval. No.....asi si k tomu budu muset pořádně sednout a dávat pozor. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Red Dwarf se vratil v plne sestave zpet a kupodivu i po letech vsichni vypadaji a chovaji se naprosto stejne. Jen scenar a element vtipnosti uz neni tak stavnaty jak byval. Prvni dil je v podstate bida, ale zbytek trilogie je po navratu na zem uz jen lepsi a odkazy na Blade Runner jsou vicemene dokonale. Dale stoji za zminku hudba, ktera je misty mnohem lepsi, nez v puvodnich seriich, je to ale bohuzel to jedine vylepseni, predevsim na prvni serie se tohle samozrejme nehrabe. 6/10 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně v obchodním domě je v pozadí plakát na film Memento (2000). (Cheeter)
  • Rimmer (Chris Barrie) si v seriálu čte magazín o automobilech. A mnohokrát se podrobně zmiňuje o automobilech či motorech. Jeho herecký představitel je ve skutečnosti obrovským fandou techniky, což dokazuje i jeho moderování několika úspěšných dokumentárních seriálů jako jsou Masivní motory (od r. 2004), Masivní stroje (od r. 2004) či Zběsilá rychlost (od r. 2006). (gogos)
  • Jedná se o první řadu seriálu, která neobsahuje zvukovou stopu se smíchem publika. (korbitch22)

Reklama

Reklama