Reklama

Reklama

Černý anděl

(seriál)
  • USA Dark Angel
USA, (2000–2002), 31 h 10 min (Minutáž: 43–86 min)

Hudba:

Joel McNeely

Hrají:

Jessica Alba, Michael Weatherly, Richard Gunn, J.C. MacKenzie, Valarie Rae Miller, John Savage, Jensen Ackles, Alimi Ballard, Martin Cummins, Kevin Durand (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(42)

Obsahy(1)

Geneticky vytvořené mladé ženě se podařilo utéct z vojenské laboratoře a okamžitě splynout se světem lidí. Pracuje jako oni a dokonce poznává lásku. Snaží se však najít prototypy lidí jako je ona.... (oficiální text distributora)

Recenze (50)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Geneticky vyšlechtěné Jessice Alba to neskutečně sekne v jakékoliv poloze jejího omezeného hereckého rejstříku (ovšem postupně se do role vpravuje a topornost mizí). Opravdu se vyplatí koukat i jenom kvůli ní. Jinak se jedná o slušné (podvyživené) akční sci-fi z postkatastrofické budoucnosti (vypadající jako devadesátková "slumová" současnost, kromě špinavého Seattlu se jinam víceméně nepodíváme), které se povětšinou i svými epizodními zápletkami nějak točí kolem hlavního příběhu uprchlé / hledané supervojandy, snažící se žít normální "mladický" život s kámoši v doručovací cykloslužbě. Jako OK, ale v dnešní seriálové době už nemá moc co nabídnout. [Zkouknuta 1. série a nebudu pokračovat.] ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Jessica Alba by opravdu mela na svuj design vlastnit zbrojni pas!! Serial jako takovy je ale dost nevyvazeny... Prvni serie je misty az na 4 hvezdy ale zato ta druha by nekterymi dily klesla az k odpadu... Naopak samotny zaver, kdy proti sobe stoji dve barikady, je naopak namet pro vcelku slusnou treti serii, ktera by to mohla cele "nejak" uzavrit, ale bohuzel k ni nikdy nedoslo coz je myslim skoda protoze jsou i mnohem horsi a presto delsi serialy... Celkove hodnoceni je tedy na nejakych 50%... ()

Reklama

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Tak toto asi vážně ani ne-e. Jessica Alba není moje oblíbená herečka a ani se mi něják zvlášt´ nelíbí, ale tady, protože samozřejme jsou to její začátky, tak tu vypadá jaksi prapodivně, jakoby šmrnclá nějákým cigánem plus její vychrtlá a dosti děsivá postava mi nedovolí udržet se u obrazovky na déle než pět minut. I tak sem zvládl celou první sérii a stačilo. Druhá je prý ještě daleko daleko horší. ()

CBD 

všechny recenze uživatele

Nemohu nabídnout objektivní hodnocení, protože to u srdečních záležitostí dost dobře nejde. První série skvělá, druhá bohužel už jen místy. Atmosféra všudypřítomného útlaku, bezradnost hrdinů i nenaplněné vztahy je to, co tenhle seriál pohání a snad je jen dobře, že namísto toho, aby mu nedošel dech, byl zrušen a hezky (ne)dokončen. ()

reypal 

všechny recenze uživatele

No a já se to jako čtvrtý v řadě pokusím shrnout: mně se to pro změnu líbilo hodně, Jessica je skutečně nehorázně nehorázná kost, na kočičí DNA nevidím v době kdy do prasat a myší rveme lidský geny nic tak v zásadě neuvěřitelného, a navíc vidět Jessicu, jak se 2x do roka “mrouská“ je pohled k nezaplacení :) Temný a depresivní to pro mě naopak bylo pohříchu málo, ovšem na pracovníky TV NOVA asi zase až až, jinak si těžko vysvětlit proč tento seriál, v podstatě pro teenagery, vysílala v neděli o půl druhé v noci, kdy už snad spí i ti nejhorší spratci. No budiž, horší ale je, že jako většina seriálů trpí i tento nevyrovnaností jednotlivých dílů, jsou zde momenty, za které by se nemusel stydět ani nablýskaný velkofilm a naopak věci, které by jste nečekali ani v ošuntělém “béčku“- což se ale dá lehce vysvětlit, když se podíváte na výčet režisérů, ti se snad střídali po půl hodině. Ale i přes tyto nedostatky je celkový dojem spíše kladný : děj nepostrádá napětí, akční scény jsou dobře zvládnuté, aby taky ne s kočičí DNA se to poskakuje, sem tam se objeví i humor a ten poslední díl vám musel vyloženě rvát srdce, takovej doják už jsem dlouho neviděl.(bez ironie!!) Edit k 2. serii: je až neuvěřitelné jak se dá tak dobře rozehraný děj viz poslední díl 1.serie zprasit nebo spíš zepsit?? Ani jsem se nedodívál.. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (15)

  • Datumu narozenin Jamese Camerona si můžete všimnout na poznávací značce Maxiného motocyklu. (TomikZlesa)
  • Max je X5-452, Tinga X5-656, Brin X5-734 a Ben X5-493. Maxino dvojče Sam je X5-453. Alec, Benovo dvojče, je X5-494. (TomikZlesa)
  • V tomto seriálu se Jessica Alba seznámila s Michaelem Weatherlyem, se kterým byla později zasnoubená. (Ozo)

Související novinky

Pilná včelka Cameron

Pilná včelka Cameron

27.12.2006

Nepočítajíc dokumentární štěky a televizní produkce typu Černý anděl, James Cameron toho za poslední dekádu moc nevyprodukoval. Ono je pravda, že po oscarovém kombajnu typu Titanic ani nebylo kam… (více)

Reklama

Reklama