Reklama

Reklama

Kung Fu: Legenda pokračuje

(seriál)
  • USA Kung Fu: The Legend Continues (více)
USA / Kanada, (1993–1997), 62 h 41 min (Minutáž: 42–89 min)

Tvůrci:

Ed Spielman

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

David Carradine, Chris Potter, Scott Wentworth, Kim Chan, Richard Anderson, Robert Lansing, David Hewlett, Kate Trotter, John Bourgeois, Soon-Tek Oh (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(87)

Obsahy(1)

Hlavními postavami lehce mystického seriálu jsou šaolinský mnich Kwai Chang Caine (David Carradine) a jeho syn Peter Caine (Chris Potter), který je detektivem. Setkávají se znovu po 15 letech od doby útoku na klášter. V sérii se často vracíme do Peterova dětsví, do kláštera, kde mu otec připomíná zásady šaolinů. (MsWampir)

Recenze (132)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Nevím přesně, kolikátá série právě běží v televizi, ale kouknul jsem se na jeden díl a to byl teda ODPAD! Nejhorší je na tom to, že ačkoliv má seriál v názvu slovo Kung-fu, tak se zde žádné nevyskytuje! Je fakt, že tam Caine někoho skopal, ale to byl téměř bezmocnej chudák, kterýho dva kopy složily..a to byl konec. Žádné další souboje. Scénář byly plytký blitky, trapnou zápletku jsem prokouk 15 minut po začátku. Možná jsem měl smůlu na špatnej díl, ale tohle se sledovat nedá:( ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Co tohle jako ma bejt? Ani akce, ani detektivka, ani komedie a tomu co predvadi Carradine se neda rikat kung-fu ale spis posledni kop duchodce nez zemre. A vychodni fylozofie? No pokud za to nekdo povazuje to, ze straik chodi po meste, snazi se pomahat a poucuje synacka tak asi jo. Pro me to je jen nudna slatanina. ()

Reklama

pe3czech 

všechny recenze uživatele

Stejně, jako u mnoha dalších seriálů hodnotím spíše z nostalgických vzpomínek na rané dětství než z čerstvé zkušenosti se seriálem. Jako maličký špunt jsem u toho vydržel sedě jako zařezaný, obzvlášť proto, že to není seriál právě pro malé kluky a tudíž, když to bylo "za odměnu", užil jsem si zakázaného ovoce daleko více, než kdybych měl epizody premiérově sledovat nyní. Průměrná zábava pro průměrná odpoledne25% ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Ano nejedná se o žádné veledílo. Ale ten feeling 90.letech, zákoutí a dvory amerického velkoměsta doby kdy byl svět ještě tak černobílý že za něj stálo bojovat. Do toho se zrodil váš přátelský soused Spide...erm...Kwai Chang Caine aby chránil čínskou čtvrť. Navíc co si budeme povídat, většina z nás skončila s východní filosofií na úrovni tohoto seriálu. ()

artuš 

všechny recenze uživatele

Docela hezký serriál o otci, který hledá syna. Dějová linie se mi zdála pořád stejná, v každém díle byly použivány mistické síly Shaolinů. To mi moc ktomu to seriálu nesedí, když vemu v úvahu jeho jméno. Spíš by se měl jmenovat Síla Shaolinů: Legenda pokračuje. Ale jinak jsem byl spokojenej s bojovými scénami a vtipnými hláškami. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama