Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor, člen obávané drogové bandy je chycen a předveden na policii. Při jeho následném převozu však nastanou nečekané potíže a Profesor je svými kumpány osvobozen. Nevybíravé brutální metody drogové bandy, jejíž členové za sebou zanechávají při svých akcích desítky mrtvých policistů a civilistů, donutí ambiciózního policistu Billa a jeho operační skupinu j jednání na vlastní pěst. Bill totiž tuší, že veškerá brutalita je jenom zástěrkou pro největší akci této skupiny. a on je odhodlán je zastavit. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (4)

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrná hongkongská kriminálka rutinéra Bennyho Chana (KDO JSEM?, GEN-X COPS, NEW POLICE STORY, AKCE NEMLUVNĚ). Klišé na klišé (degradovaný policajt, zabitý parťák, střet dirtyharryovského a předpisového policajta), kterému chybí nějaký styl, ale díky sympatickým postavám, brutálním padouchům a dostatku (sice ničím výjimečné) akce to nenudí. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Benny Chan točí poměrně zábavné filmy. Má rád západní akci plnou honiček, přestřelek a výbuchů. K tomu dokáže dodat i dynamické souboje, které však nebývají příliš dlouhé, ani příliš zásadní. Je to taková ideální zábava na deštivá odpoledne. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Přímočarý akčňák ozvláštněný premisou o detektivovi přeloženém k pochůzkářům. Jenže toto východisko je pouze použito k přesazení klišé z detektivních thrillerů do vyprávění o uniformavaných policistech. Klasické konflikty mezi svéhlavým detektivem a laxními nadřízenými jsou zde v nesoudně heroizujícím oparu nasazeny na bedra přádkových policistů. Stylově čisté, dramaturgiocky bezchybné, ale také ničím nevýrazné a zapomenutelné. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama