Reklama

Reklama

Wan Tin-Sau je herec vedlejších rolí a dobře se mu daří - omylem - pokazit téměř každé natáčení. Kromě svého vystupování dává lekce hraní v místním uměleckém centru, které vede. Jednoho dne se k němu přihlásí skupina dívek z nočního klubu, které žádají, aby je naučil lépe předstírat nevinnost. Wan Tin-Sau se zamiluje do jedné z nich. Aby bylo štěstí úplné, dostane hlavní roli ve filmu se superhvězdou Cuckoo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Má to svoje silné miesta a riadnu dávku wtf momentov ale je to na môj vkus zbytočne preplácané. Na Chowovi je skvelé to, že si ide svoje. Očakávate jeden žáner a ono sa to miesi a mení a máte pocit, že sledujete tri rôzne komédie naraz. Ako som spomínal už pri jeho filmoch, máloktorému tvorcovi by to prešlo. Zábery na tečúci sopeľ, mlátenie žien alebo štuchanie do pipíka malého chlapca sú asi veci, ktoré nie sú zárukou dobrého vkusu a asi by sa to dnes netočilo s takou gráciou ako v rokoch 90. Ale ja si nemôžem pomôcť. Mňa tá uletenosť baví. Je tu Cecilia Cheung, Jackie Chan tu na pár sekúnd zanechá nejakú tú radu a Chow je zase vo vrcholnej forme. A je to v mnohých scénach pocta Johnovi Woo. Takže myslím, že každý nech si to ohodnotí podľa najlepšieho presvedčenia. Pre mňa nie dokonalé, ale smial som sa miestami nahlas, čo sa mi až tak často nestáva. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Wan Tin-sau (Stephen Chow) se snaží stát hercem, ale zatím nemá moc štěstí. Chow předvádí perfektní herecký výkon a dvě akční scény, kde hraje Karen Mok jako Cuckoo, stojí také za vidění. Závěrečná čtrthodina filmu do příběhu moc nepasuje a zasloužila by lépe vysvětlit. Jackie Chan má pouze malou cameo roli, hraje herce na place, který má zahrát zastřeleného a poté prohodí několik slov s hlavním hrdinou, kterého hraje Stephen Chow. ()

Reklama

molotov 

všechny recenze uživatele

Z filmařského hlediska místy dost slabé, ale všechno zachraňuje svým úžasným hereckým výkonem Stephen Chow, kterého jsem nikdy neviděl hrát líp. I jeho postava je skvěle napsaná, touží po tom být skutečný herec a dostat svou krabici s obědem. A každá scéna s Cecilií Cheung je poklad sám o sobě. Škodo že okolo nich se motá spousta jiných debilních postav a humor má dost proměnilivou kvalitu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 4/10 Prostředí 6/10/// +občas jsem se bavil, filmové prostředí, líbila se mi Karen Mok a Cecilia Cheung, potěší Jackie Chan -hodně humoru jsem nepochopil a občas se i trošku nudil, čekal jsem daleko víc/// Můj názor možná pramení v tom, že se film úplně netrefil do mé nálady, nebo mého filmového vkusu. I proto si myslím, že to není špatný film, jen mě nebavil tolik jak jsem čekal a to není tajemstvím že tyto filmy vyhledávám. Hold patřím možná do jiné kultury, která tomu zase tolik nerozumí./// Celkem 48%/// ()

Puslanka 

všechny recenze uživatele

Docela rozporuplné pocity a zmatení ve mně vyvolává. Některé části bych ohodnotila jen dvěma hvězdičkami, jiné na lepší tři. Nemám ráda nechutnosti typu houpajícího se soplu nebo extra zvláštní zákazník v klubu...někomu přijdou vtipné, mně se zvedá žaludek...jindy vysloveně komediální scéna, pak zas pro změnu krutě vážný...trochu mi připadá, jako by se někdo nedokázal rozhodnout, kam film zařadit. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama