Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

HAL 

všechny recenze uživatele

Škoda, v době kdy jsem byl ve věku pro který je tento seriál určený jsem ho úplně minul, a přitom jsem si naprosto jistý že by mě skvěle bavil. Teď po pár dílech už můžu jen říct že je to jednoduchý,lehce nadprůměrný, občas vtipný a občas trapný sitcom u kterého se dá slušně zabít půlhodinka z jinak nudného odpoledne. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Člověku, kterému při slovech "americký rodinný sitcom" naskakuje vyrážka, mohu Krok za krokem upřímně doporučit jako protilék. Soužití milujících se rodičů a nenávidějících se nevlastních sourozenců přináší vtipné okamžiky samo o sobě, natož když je umocněno šarmem Patricka "Bobbyho" Duffa a houfem nesourodých elementů v podobě nádherně kousavé Dany, živé reklamy na kosmetiku Karen, malého vědátora Marka, načasovanou hormonální nálož J.T. a neopakovatelného bratránka Codyho. Jen ty závěrečné moralitky kdyby nebyly... ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem zahlídnul několik dílů týhle sračky (už zase to opakujou, tentokrát na TV Prima) a svoje hodnocení snižuju ze 2 na 1 hvězdičku, protože mi to přišlo už úplně stupidní. Já nechápu, proč v tom seriálu jsou všechny postavy tak extrémně nesympatický. Když to tak vezmu, tak hlavní postavy maj tyto charakteristiky: otec - dement, matka - hysterická slepice, Kouďák - dement, J.T. - další dement, Dejna - kráva, Karen - dementní slepice, všichni ostatní - banda dementů a slepic... Tito dementi a slepice pak spolu vedou neuvěřitelně debilní rozhovory a do toho se každou chvíli ozve umělý "HAHAHAHA", aby i ten nejtupější američan pochopil, že to mělo bejt vtipný nebo "OOOOOOUUUHH", aby zase každej pochopil, že to mělo bejt smutný. Potom z toho vyleze nějaký moudro ve stylu "Milé děti, vždycky poslouchejte rodiče. Milé děti, pornografie je špatná, áno? Milé děti, vaše maminka se sice chová jako dozorce v koncentráku, ale myslí to s váma dobře." a z rádoby komediálního sitcomu se stane kulervoucí doják. Sice občas (tak 1× za 10 dílů a nejspíš omylem) se tam najde něco vtipnýho, ale v podstatě je to jenom další z mnoha úplně zbytečnejch sitcomů. Tenhle je snad akorát trochu víc slizskej. ()

Pepy 

všechny recenze uživatele

Novu zapínám asi jenom kvůli tomudle. Zábavná rodinná komedie se vším šudy. Todle si nemůžu nechat ujít. Skvělá práce Patricka Duffy v roli správného otce mě vždy naladí. Suzanne Somers jako matka si svoje děti umí srovnat. I když jsou tydle filmy jako na způsob přátelé a jiných comebacků tak i přesto se mi tenhle opravdu moc líbí. ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Ne že bych se u toho někdy nezasmála...ale chvil, kdy se mi nad trapností obracel žaludek bylo nepoměrně více; o vzteklém svírání pěstiček, kdykoliv píča Carol vybalila nějakou skvěle na přeražpáteř hlášku typu "můj dům - moje pravidla" ani nemluvě. Reklama na tu správnou rodinu, která za všech okolností drží při sobě a pokud se někdo pokusí z dusivého lepu vymanit, obratem ho k sobě, nejlépe pomocí citového vydírání, zas přitáhne, hystericky potírá předmanželský sex (velice velmi vypečený díl) a vůbec se tu rodiče všemi silami snaží, aby z jejich potomků byli přesně takoví zmrdi, jako jsou oni sami a nejspíš se jim to i podařilo. Well.done. [ano, je mi jasné, že přísně vzato tohle odpad asi není, jenže když mě při letmém zahlédnutí v TV či vzpomínce jímá stud a zuřivost, nemohu jinak] ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • V jedné epizodě luští Frank (Patrick Duffy) křížovku, ve které nemůže přijít na jméno města v Texasu na 6 písmen. Jedná se o narážku na seriál Dallas (od r. 1978), kde Patrick Duffy ztvárnil Bobbyho Ewinga. (Kulmon)
  • Cody (Sasha Mitchell) nosí klobouk ve tvaru sýru, který se nazývá „Cheesehead“. Je to klobouk, který nosí fanoušci týmu Green Bay Packers, kteří patří k nejúspěšnějším klubům v historii amerického fotbalu. Tomuto klubu fandí celá seriálová rodina Lambertů. (Lajty)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama