Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nemůžu dát ani pět ani odpad, přitom obě tato hodnocení si to zaslouží. Občas srandy kopec na pět hvězd, občas keců plná nůše a věčné objímání na jednu hvězdu za slzy nebo rovnou odpad za trapný kýč. Navíc klasické schéma - čím více dílů, tím větší a větší průser. Ovšem jako děcka jsme na to čučely a nechaly se rády vychovávat. Pět hvězd za Kouďáka, odpad za toho Francouze. ()

Pepy 

všechny recenze uživatele

Novu zapínám asi jenom kvůli tomudle. Zábavná rodinná komedie se vším šudy. Todle si nemůžu nechat ujít. Skvělá práce Patricka Duffy v roli správného otce mě vždy naladí. Suzanne Somers jako matka si svoje děti umí srovnat. I když jsou tydle filmy jako na způsob přátelé a jiných comebacků tak i přesto se mi tenhle opravdu moc líbí. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Že se dá na jediné luxusně napsané postavě vybudovat úspěch ukázala již Teorie velkého třesku. Nesmí se ovšem jednat o postavu totálně vedlejší. Ano, mluvím o Kouďákovi. Kdysi jsem viděl pouze první sérii a zasmál jsem se výhradně v situacích, kterých se účastnil. Zbytek postav za moc nestojí. Tamější humor už je zkrátka za zenitem. V době vzniku seriálu jsem nebyl ani v plánu a nyní mezi hromadou lepších sérií tento dřívější klenot zkrátka zaniká. Navíc jsem se dověděl, že v průběhu seriálu bude Kouďák vyhoštěn, takže je zřejmé, že seriál přestane za něco stát úplně. Dnes existují mnohem lepší seriály, se kterými bude ztrácet čas raději. Nostalgie se u mě žádná nekonala, takže s čistým svědomím ukončuji sledování a pálím odpad, protože ho zkrátka dávám každému seriálu, který utnu v počátcích. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Rád bych vystavěl pomník Daně Foster, naprosto jasně nejlepší postavě seriálu. Chvilky, kdy měla navrch (a že jich nebylo málo) jsem si vysloveně vychutnával, a ty, kde měli navrch ostatní (a že jich nebylo málo) vysloveně trpěl... Že ale uměla stírat zatraceně dobře. Kdyby jen zůstalo u těch jejích vítězství... Víc místa pak měla mít i Karen, protože party věnované její pitomosti byly jedny z nejvtipnějších. Proč to jen vždycky končilo tím, že i tahle naivní holka má srdce ze zlata?.. Na obou děvčatech je vidět celý problém seriálu. Mohlo to být pět, kdyby tam nebylo to kdyby. Takhle je to tak na 3 a půl... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasná americká legenda na poli rodinných sitcomů, která sice postupně celkem logicky nabrala sestupnou tendenci co do kvalit, jinak jí ovšem nelze příliš vytýkat.. Zaujme zejména sympaťák Sasha Mitchell se svým retardovaným bratrancem Codym, jinak známý zejména dík svým bojovým béčkovým bijákům, který zběhnul z jiné legendy, totiž soapoperního Dallasu i s Patrickem Duffym, když zde oba dva jasně prokázali svůj nesporný komediální talent.. ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Sasha Mitchell (Cody) je skutečně kickboxer a má černý pás z karate. Obojí mu přitížilo během aféry při rozvodu s manželkou. Mitchell byl ze seriálu vyhozen kvůli obvinění z domácího násilí (ČSFD)
  • Zábavný park, který můžete vidět v titulcích, se jmenuje Six Flags a nachází se poblíž Los Angeles. (Handle)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama