Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Hrůza děs!!! Tohle skýtalo tolik možností!! Např.díl co sem viděl dnes,tedy alespon jeho část. Abyste mi rozumněli, vždy, když mám ranní, přijdu ve 3 z práce, ohřeju jídlo a du si sednout k bedně. Pokaždý si pustim tv nova nebo prima a jen zírám, co nám to servírujou. Někdy to je superman, jindy čarodějky a já nestačím žasnout. Tak, ten dnešní díl:Malá holčička tvrdí, že zachránila vílu před troly a má ji zamčenou ve své skřínce. No a holčičce rodiče samozřejmě nevěří, ale o to by nešlo. Nevěří jí ani naše "milované" "čarodějky" . No twl!!! Seriál plný duchů, démonu, čarodějnic a všeljaký jiný havěti a víly a trolové, to se našim čarodějkám nezdá. No twl, já málem blil!!!Tim nevěřením pěkně zaplácli 10 minut dílu. Krutá výpln. Scénáristu bych natáhl na pranýř a zmlátil do bezvědomí. To samý bych udělal se Shanen Doherty, že se propůjčila tokovýmu humusu. Ale tu bych na to pranýři nemlátil. Možná trošičku :-) ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi pouze první tři řady a to proto, že tam byla Shannen Doherty. Tři sestry Piper, Phoebe a Prue byly podlě mě celkem hezky sehrané, nijak křečovité a líbila se mi jejich sesterská láska. Některé díly jsou o dost slabší, ale i tak se mi to líbí. Tím, že zabili Prue to šlo naprosto do kytek. Rose McGowan je mi nesympatická a její postava protivná. Nehodí se tam, není to ta chybějící třetí sestra, je to někdo kdo tam nemá co dělat. Navíc, kdo jí sakra vybírá ty děsný hadry a červenou rtěnku? ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

ak toto mi pomína mladosť. Ako teenager som tento seriál mal veľmi rád. Spĺňal všetky moje vtedajšie predstavy: 1. nech je to fantasy, 2. nech to má spád, 3. nech to má veľa zvratov deja. Keď si uvedomím, že tento seriál je určený práve pre TEEN kategóriu, myslím, že splnil svoj účel a dávam mu s radosťou i nostalgiou 5 hviwzd. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Je jasno, že tohle je seriál pro cílovou skupinu, jako je to u většiny takových, co mají hlavu a patu a přitom dostává od všech hvězdičky a odpady. Já tenhle seriál zbožňoval od začátku, mám prostě rád serály o nadpřirozenu v našem světě. Problémy postav a postavy jsou udělaný tak, že se do všecho snadno vžiju, a v delší perspektivě má Charmed i dobře rozpracovanej děj (zatím, neviděl jsem ještě všechny série). Každopádně, pro mě super zábava s prima zážitkama, a hlavně, s hodně velkou dávkou fantazie jak nabízenou, tak zřejmě požadovanou. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

O téhle hrůze radši ano nemluvit! Je vážně smutné, že naprosto příšerný kýč, jakým čarodějky jsou, si našel tolik obdivovatelů a fanoušků. Nechápu. Důkladně prostudovaný scénář Buffy se tu mísí s příšernými výkony hereček a vzniká mišmaš, na který se nevydržím dívat. Jako malý jsem to sledoval, ale hned, jakmile jsem si vytvořil vkus, jsem to zahodil. ()

Galerie (1 145)

Zajímavosti (73)

  • V prvním díle první série Piper (Holly Marie Combs) běží v dešti domů s tmavým deštníkem s bílým pruhem, ale doma odkládá deštník zdobený kytičkami. (Zdroj: charmed.mysteria.cz)
  • Prue (Shannen Doherty) a Phoebe (Alyssa Milano) byly v minulých životech jediné známé čarodějky, které neměly schopnost po Melindě Warrenové. Phoebe ovládala pyrokinezi, tedy vytváření ohně, a Prue cryokinezi, vytváření ledu. Podobně tak minulý život Paige (Rose McGowan) mohl kontrolovat oheň a vítr. (LittleMonste)
  • Pro roli Lea byl zvažován Kerr Smith, ale nakonec mu jí vyfoukl Brian Krause. Kerr si nakonec zahrál aspoň v pár epizodách 7. série jako agent Kyle Brody. (ČSFD)

Reklama

Reklama