Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna Shermanová, světoznámá operní diva přichází do Bruselu inkognito jako Anna K. Cílem této její cesty je pomsta. Před několika lety totiž ve městě Bruselu zemřel její šarmantní syn David v důsledku veslařské nehody. Přestože policie má jiný názor, Anna je přesvědčená, že jeho smrt nebyla náhoda. Je přesvědčená, že podíl na smrti mělo jeho pět přátel: Thomas Meils, sebevědomý politik, Nick Nosh, úspěšný bankéř, Walter Zermatt, proslavený architekt, populární oční lékař Patrice Wolfe a nakonec mladý senzibilní umělec Luigi Scarofalo. Všichni spolu tvořili úspěšný veslařsky tým a Anna se rozhodne postupně všechny zničit. Najímá si šoféra Simona, s kterým se spolu vydává hledat pravdu. Klíč k odhalení případu jí poskytne mladá studentka Mary, Davidova blízká přítelkyně (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

Anthony 

všechny recenze uživatele

Nápad nijak originální (např. mě napadá podobnost s Černou listinou s Annie Girardotovou), tvůrci se tak snaží alespoň o poněkud zajímavější ztvárnění tohoto tématu. Některé skutečnosti jsou odhalovány divákům (i hlavní postavě?) postupně, některé věci nejsou vysvětleny vůbec. Občas nejsou úplně jasné důvody jednání postav. Velkou předností je ovšem Jeanne Moreau. Moc se mí líbila nervní hudba Bruna Coulaise. ()

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si bok po boku zahráli sourozenci a děti slavného Gérarda Depardieu Julie Depardieu a Guillaume Depardieu, kteří se spolu objevili celkem ve 4 filmech. (Georgex)

Reklama

Reklama