Reklama

Reklama

VOD (1)

James Clayton, jeden z nejchytřejších absolventů vysokých škol v USA, je právě tím, koho chce Walter Burke mít ve své tajné službě. Když Clayton dorazí do výcvikového střediska, čeká na něj mnoho fyzických i psychických zkoušek. Burke má v oblibě především ty psychické, jako jsou nácviky výslechů, vydírání a odolnost na detektoru lži. Po základním výcviku se James dozví, že se pro CIA jako agent nehodí. Ale co když je i tohle jenom test? Právě v okamžiku, kdy začíná mít pochybnosti, pověřuje jej Burke úkolem objevit agenta ve vlastních řadách. Ve spleti různých zvratů a náhlých změn se James může spolehnout na jediné - věřit nelze nikomu a nic není takové, jak to vypadá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Uf. Tak tohle je fakt test na diváckou inteligenci. Centrální... ;o) A prej hoši z "Firmy" >Farmu< stejně nikdy nepřiznaj. No, nevím, každopádně si myslím, že po shlédnutí téhle story (nadupané žánrovými kliškami a dějovými kličkami) se museli od srdce zasmát. Nebo že by ne? Že by to byla zase jen taková zas(t)írací hra na zmatení nepřítele? Každopádně netrénovaný divák má plné právo se cítit zmaten a scénáristi (jestli to teda nejsou kluci, dělající pro agenturu) na něj mohou dělat s klidem dlouhý nos. Jinak však jde jen o řemeslně rutinní hollywoodštinu se špetkou akce, nepřesahující nikterak špiožánr s troškou té fantasmagorie a popcornového lovestoryového šmé. Škoda Ale... ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Chápu tento thriller jen jako zábavu s patřičným nábojem napětí. Dějově působí snímek sice dosti nedůvěryhodně a hodně nepřehledně, nicméně jako na nenáročnou oddychovou napínavou zábavu jistě nezaškodí na něj kouknout. No, a teď, když už "vím" :-), jak to u CIA chodí, agentem určitě nikdy nebudu, i kdyby mě náboroval sám Al Pacino. he he ... ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Momentálně 68% na kontě? To snad ne, to se většina držela hodně zkrátka. Protože Test je napínavý thriller, kde se pořád něco děje, hluchá místa nenajdete a perfektně hodící se hudba tomu dodává šťávu. Na mě zkrátka The Recruit skvěle fungoval a od začátku do konce jsem byl pevně posazen do křesla a těšil se na další scény. Colin, Al i Bridget odváděli super práci a celkově se na všechny tři příjemně koukalo. Jak se to neustále zamotávalo a vyvracelo předchozí fakta, to bylo moc fajn. Zkrátka..."Nic není tak, jak se zdá a všechno je test". Viz. úplný závěr a lest Colina na Ala. 80% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Podobnych filmu bylo natoceno opravdu hodne, ale v zadnem nehral Al Pacino a Colin Farrell, jejich souhra je skvela, jenze... zacatek se rozjizdi ve skvelem tempu na "farme" to vre, ale potom uz to zacina klesat a film ztraci, zpomaluje a ten zaver je dost nepovedeny. Moderni psychologicke thrillery mam rad, takze je to mezi 3 a 4. ()

Moogwi 

všechny recenze uživatele

Není nad pořádný špionážný filmek ... první půlka docela dobrá, ale moc mi ten výcvik nesedl...nevím nebylo to ono, bylo to hodně naivní.. divím se že třeba colin neprohlídl ten trik s opilou kolegyní v baru i ten únos .. je to jasný jako facka.. nehledě na to že se při výslechu docela proflákl tím že na jednu stranu tvrdí že nepracuje pro CIA a pak řekne že je to určitě zase jenom nějaký test .. hah super no :) druhá půlka je jiná, nicméně né horší, až na ten překombinovaný závěr, který se mi zdá už trochu přehnaný ... kvalitní podívaná ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Při scéně na Farmě, v níž Colin Farrell společně s dalšími rekruty hraje karty, jednomu z nich, bývalému policistovi z Miami, říká Sonny Crockett. Colin Farrell si o tři roky později Sonny Crocketta zahrál ve filmu Miami Vice (2006). (Pedro Morales)
  • Obrázky Jamese a jeho otce, které jsou promítány u úvodních titulků, jsou ve skutečnosti fotky Colina Farrella s jeho otcem z dětství. (Káronoš)
  • James Douglas Clayton (Colin Farrell) nosí hodinky značky TAG Heuer Kirium F1 a Walter Burke (Al Pacino) nosí hodinky Tutima Flieger Chronograph. (dyfur)

Reklama

Reklama