Reklama

Reklama

VOD (1)

James Clayton, jeden z nejchytřejších absolventů vysokých škol v USA, je právě tím, koho chce Walter Burke mít ve své tajné službě. Když Clayton dorazí do výcvikového střediska, čeká na něj mnoho fyzických i psychických zkoušek. Burke má v oblibě především ty psychické, jako jsou nácviky výslechů, vydírání a odolnost na detektoru lži. Po základním výcviku se James dozví, že se pro CIA jako agent nehodí. Ale co když je i tohle jenom test? Právě v okamžiku, kdy začíná mít pochybnosti, pověřuje jej Burke úkolem objevit agenta ve vlastních řadách. Ve spleti různých zvratů a náhlých změn se James může spolehnout na jediné - věřit nelze nikomu a nic není takové, jak to vypadá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"YOU CAN'T TRUST YOUR BEST FRIENDS, YOUR FIVE SENSES, ONLY THE LITTLE VOICE INSIDE YOU." ---------- Zákulisie CIA v celej svojej kráse. Niežeby filmov z tohto prostredia bolo málo, ale tento je tomu úplne oddaný. A čo je ešte čomu oddané? Al Pacino a Colin Farrell hereckým výkonom. Prekombinovačky v druhej polovici filmu majú niečo do seba a eventuálne ich je viac a viac, až na koniec nevieš, čo je reálne a čo je len test. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Podobnych filmu bylo natoceno opravdu hodne, ale v zadnem nehral Al Pacino a Colin Farrell, jejich souhra je skvela, jenze... zacatek se rozjizdi ve skvelem tempu na "farme" to vre, ale potom uz to zacina klesat a film ztraci, zpomaluje a ten zaver je dost nepovedeny. Moderni psychologicke thrillery mam rad, takze je to mezi 3 a 4. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dost mě to zklamalo. Autoři se snažili vypointovat každou blbou a nudnou část tohoto filmu. Je pravda, že výslech ženy na detektoru pravdy je celkem zajímavý nápad(sakra pujčte mě tohle domů!!!!), ale ostatní v tomto filmu je o ničem. Každý druhý agent hláškující :"všechno je test..." a v tomto duchu se i odvíjený film. Al Pacino mi trochu přijde, že si chtěl lehce přividělat a párkrát se za to ukázat předkamerou. Colin Farrel je u mě fajn týpek, ale at se radši vrátí do budky a někam si zavolá. Nic se nemá přehánět a tento film jde docela slušně rychle prokouknout. Jo a ještě by mě zajímalo od kdy jsou LCD monitoru u noteboků tak dokonalý že po jejich rozstřelení dále fungují a zobrazují. Fakt síla :) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Já si nemyslím, že by ten film byl nějak nevyrovnaný. Herci jsou zde jedni z nejlepších co je dnes k dostání. Al Pacino by byl přesvědčivý v každé roli. Navíc si myslím, že film je určitě trošku netradiční. Po prvních minutách mě sice stále šel do podvědomí film Elita, kde člověk vlastně taky hned netušil jaké bude mít film vygradování. Já od tohoto filmu dostal prakticky vše co jsem od něj požadoval a to i vcelku slušnou akci a zápletku. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo jako slušný pilot k nějakému seriálu (výcvik agentů, Al Pacino jako "big šéf"), poté přišla část, která mě bavila nejvíc ("sledovačka" Colina Farella Bridget Moynahanové, honička v metru), načež všechno završil zdlouhavý a "přílišvysvětlovací" závěr. K tomu máme skvěle padnoucí hudbu Klause Badelta a sympatické herce. Sečteno, podtrženo: průměrný thriller, který mi za pár týdnů vypadne z mysli, a který už znova vidět nemusím. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Ač je ve filmu James Douglas Clayton (Colin Farrell) pasován do role jednoho z nejlepších a nejtalentovanějších agentů, tak ve scéně, kdy jsou on a Walter Burke (Al Pacino) v autě a míří na něj zbraní, o níž ho Walter Burke přesvědčuje, že jsou v ní pouze slepé náboje, mu není divné, že když před pár minutami střílel na svého kamaráda, byly vidět záblesky a slyšet, jak se kulky odráží od kovu. Také mu jako nejlepšímu agentovi nepřijde zvláštní, že Walter Burke, který ho přesvědčuje o tom, že zbraň, kterou na něj míří, není skutečná, se ve chvíli, kdy ji na něj vytáhne vyděsí, polije kafem a pak ho neustále s vyděšeným výrazem přemlouvá, aby ji dal pryč a přestal na něj mířit. (fleker)
  • James Douglas Clayton (Colin Farrell) nosí hodinky značky TAG Heuer Kirium F1 a Walter Burke (Al Pacino) nosí hodinky Tutima Flieger Chronograph. (dyfur)
  • Obrázky Jamese a jeho otce, které jsou promítány u úvodních titulků, jsou ve skutečnosti fotky Colina Farrella s jeho otcem z dětství. (Káronoš)

Reklama

Reklama