Reklama

Reklama

Hladina adrenalinu

  • Velká Británie Extreme Ops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V rakouských Alpách poblíž hranic s bývalou Jugoslávií natáčí malý filmový štáb televizní reklamu. Hlavní roli v ní mají šílené kousky tří vášnivých snowboardistů a odvážných vyznavačů extrémních sportů, pro které jsou strmé svahy a nebezpečné laviny jen neodolatelnou výzvou k dalšímu měření sil. Skutečný souboj na život a na smrt začíná teprve ve chvíli, kdy hrdinové v horské pustině náhodou natočí tvář hledaného zločince. Banda jeho dokonale vycvičených zabijáků má jasný úkol - zlikvidovat záznam i nežádoucí svědky.

Začíná vzrušující honička, ve které musejí protagonisté akčního dobrodružství prokázat své schopnosti ve vysokohorském terénu - na lyžích, na snowboardech, na padácích i raftech. Jako nevšední "sportovní" náčiní v klání, jehož hlavní cenou je vyhrát vlastní život, využijí také vrtulníky nebo motorky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl někomu někdy uvést příklad typického snímku z počátku tohoto století, neměl bych problém, když bych si na něj ještě někdy vzpomněl, zmínit tento film. Nagelované vlasy a blond melír, trapné digitální triky a v hlavní roli pro změnu záporák z Příběhu rytíře. Nebýt nádherných záběrů na jízdu profesionálních snowboardistů, lyžařů a taky krátké stopáži, šel bych s hodnocením ještě níž. Škoda že se film nezaměřil čistě na sportovní linku a místo toho se jí snažil zkombinovat se Smrtonosnou pastí, protože pak by byl výsledek svou kvalitou někde úplně jinde. ()

gotham 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem fanda lyžování, zimních radovánek a hor všeobecně, tak jsem asi na tenhle film trošku mírnější. Přesto jsem si nemohl nevšimnout, že zde hrají špatní herci, kteří navíc nemají hrát CO. Takže špatný je tu úplně všechno, přesto fandové snowboardingu ať se na to klidně kouknou, jestli tam jsou zajímavý scény, tak jsou to ty sportovní. 30% ()

Reklama

Nancy 

všechny recenze uživatele

Slabý, ubohý a nicotný film, který se může pochlubit tak akorát celkem ucházejícíma téměř kaskadérskýma kouskama, které předvádí hlavní hrdinové. Kromě akce zde ale bohužel opravdu není nic k vidění (kromě těch holek, které ale stejně potěší spíš pánskou část publika) a to by to možná stačilo jen trochu (nebo trochu víc) vypilovat a už je z toho mírně nadprůměrný akčňák. Takhle to ale těsně po premiéře skončilo v propadišti filmových dějin. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Me se to nahodou libilo hodne. Sice tady nemuze bejt rec o nejakym scenari, vetsina filmu je jen s adrenalinovejch veci typu lyzovani pred lavinou nebo jeti na snowboardu za vlakem, ale ty jsou tak vyborne natoceny, ze utahnou celej film. Prvni polovina filmu je naprosto paradni, svizne tempo, vyborna kamera, skvela hudba, trosku prehravajici herci a vynikajici akce. Jenze poslednich 30 minut je spis okecavacka kuli zapletce s teroristou a to pak zacina nudit. Za akcni sceny 5*, za to ostatni 2,5*, celkove 4*. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek v první polovině stopáže přináší vcelku nádherný pohled na extrémní zimní sport, ve kterém aktéři nemají zábrany takřka před ničím. Námětově tu máme skupinku filmařů natáčející v rakouských Alpách reklamu. O zimní extrémní dobrodružství tedy není nouze, dokud se nestřetnou se skupinkou teroristů. To už je rázem jiný adrenalin. A právě tady se koncept děje změní tak, že má divák pocit, že náhle z ničeho nic skočil do jiného filmu. A co si budeme povídat, dané události jako bychom už někde a nejednou viděli. Snímek je nabušený kaskadérskými kousky, u kterých se tají dech a tak v tomto směru je na co se dívat. Mnohý divák jistojistě pronese poznámku něco o bláznech. Děj jako takový je však značně jednoduchý a místy i dost nepromyšlený. Vše co se děje, se prostě jen tak děje, jen aby se vůbec něco dělo. A to je asi tak všechno. Jako jednoduchá prezentace extrémních sportů by to bylo přijatelné, jen kdyby to zůstalo bez těch teroristů. V nastavené zábavě a sportovní atmosféře vyznívají opravdu dosti rušivě. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Závěrečné titulky začínají nápisem "To Werner" - Werner Koenig zemřel v lavině, když v roce 2000 pracoval na tomto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama