Reklama

Reklama

Útěk z vězení - Vzkříšení

(série)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Hrdinové legendárního akčního seriálu jsou zpátky. Připravte se na dosud největší Útěk z vězení! Všechno začalo, když byl nevinný muž odsouzen k smrti. Jeho geniální bratr, o kterém neměl nikdo tušení, se nechal schválně zavřít za mříže, aby mu pomohl utéct. Vymyslel kvůli tomu složitě propracovaný plán a překonal řadu nečekaných překážek. Po letech strávených za mřížemi, na útěku a v boji proti konspiracím tajných organizací nakonec našli hrdinové svobodu. Bohužel Michael (Wentworth Miller) zemřel. Ale teď se vynořily zvláštní informace, že je ve skutečnosti naživu! Sedm let poté se objevil pod cizím jménem zavřený v nejobávanějším vězení v Jemenu. V zemi zuří krvavá válka a Michaelův bratr Lincoln (Dominic Purcell) i dřívější spoluvězeň C-Note (Rockmond Dunbar) riskují životy, aby ho zachránili. Zpátky do akce se vrací také další bývalí trestanci z věznice Fox River – sympatický dobrák Sucre (Amaury Nolasco) a oblíbený psychopat T-Bag (Robert Knepper). Bývalou Michaelovu manželku Saru (Sarah Wayne Calliesovou), která se znovu vdala, mezitím v Americe ohrožují agenti tajné organizace Poseidon. Jak se Michael dostal do vězení v Jemenu? Podaří se ho zachránit? A jak to, že je vůbec naživu? (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (74)

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stál tento návrat skutečně za to? Úplně nesnáším, když je seriál definitivně uzavřen a pak najednou o několik let později se točí dál a zas, ale naštěstí díky bohu to tentokrát nedopadlo vůbec špatně. Díky tomu, že se v seriálu objeví dost postav ze starších dílů, tak to mělo ty opravdové grády, bez nich by to stálo za prd. Možná bylo tohle pokračování sice docela dost zbytečné, ale náramně jsem se bavil a jsem s tím spokojený. Na druhou stranu jako by do seriálu nepřišlo nic nového, ale vůbec mi to nevadí, zápletky v Prison Breaku jsou a budou vždycky super. Každý fanoušek by se měl určitě podívat a jestli si bude myslet, že to bude stejné jako 4. série, tak se naštěstí příšerně splete. ()

Nyck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv jsem měl největší obavy z vysvětlení Michaelova osudu, hlavním problémem páté řady, resp. sequelu byl příběh, který na to navazoval. Protivní kamarádi, které Scofield dostal z dalšího vězení, bezmyšlenkovité pobíhání z jednoho místa na druhé, scény, které postrádají logiku, hraní na nostalgickou notu. To je málo, a je to škoda. Závěrečné dvě epizody potěšily a společně s úvodními dvěma patřily k tomu nejlepšímu, zbylých pět dílů však táhne hodnocení nezadržitelně dolů. 60 % ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na návrat super seriálu som sa mimoriadne tešil. O to viac ma potešili prvé 3-4 časti, ktoré sa reálne odohrávali vo väzení, kde by sa i podľa názvu dej odohrávať mal. Nechýbal tradične dobrý Wentworth Miller, ktorý sa takmer nezmenil a najlepší herec série Robert Knepper. Od zhruba 5. časti ide kvalita úplne dole. Odstavenie najlepšieho herca T- Baga na minimum, dej ide mimo väzenských ciel, čiže sa stáva z toho taká obyčajná naháňačka s trápnymi zloduchmi. Ešteže tvorcovia ponechali aspoň tie napínavé závery. Najslabším článkom je Dominic Purcell, ktorý sa stáva nudnou hlavnou postavou. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stará dobrá parta se po mnoha letech dala zase dohromady. Prostředí Jemenu nebylo za mě tolik atraktivní a to, jak postavy v podstatě všech 9 dílů pořád utíkají, bylo už taky trochu ohrané. Na druhou stranu jsem byl za návrat moc rád, PB jsem vždy žral a vždy ho budu mít rád. O napětí a překvapivé zvraty nebyla nouze, což bylo to, co seriál táhlo a na mě platilo. Každý díl jsem byl přiškvařenej k sedadlu. Za další díly bych se nezlobil. 90% ()

Fordzy 

všechny recenze uživatele

Hlavní pozitivum vidím v tom, že pátá série není taková sračka jako byla čtvrtá série. Oživení Michaela je kupodivu vysvětleno smysluplně a do čtvrtého dílu je i celá zápletka dobře vystavěna a ukrutně zábavná, ale bohužel od pátého dílu se hrdinové dostanou z vězení a začíná scénáristická neschopnost a trapnost ve velkém stylu. ()

Galerie (108)

Zajímavosti (7)

  • V Maroku 30. mája 2017 utrpel behom natáčania Dominic Purcell (Lincoln Burrows) zranenie. Po tom, čo mu počas scény spadla na hlavu oceľová tyč, musel byť okamžite hospitalizovaný. Výsledkom zranenia bolo 20 stehov na ľavom lakti, zlomený nos a početné rezné rany na ruke, ktoré si vyžiadali ďalšie zašívanie. Purcell podľa vlastných slov ucítil bolesť takého rázu, že mal pocit ako by mu explodovala hlava. Dezorientovaný padol na kolená a jeho kaskadérsky dublér si vraj všimol kúsok poodhalenej lebky a takmer rozpolený nos. Podľa slov plastického chirurga, ktorý herca operoval, mu zachránilo život to, že má v oblasti hlavy tlstejšiu vrstvu kože. (Martin12500)

Reklama

Reklama