Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zaměření každého teenagera: kalhotky, půllitry a balení Large je příběh Jasona Mouselyho, syna úspěšné rokové legendy 70-tých let, Barryho Blaze Mouselyho. Po předčasné smrti svého otce musí Jason o svých osmnáctých narozeninách ukázat, že je zodpovědný občan, na rozdíl od svého otce, aby tak mohl zdědit rodinné jmění. To znamená mít stálou práci, slušnou přítelkyni, úctu vůči své nevlastní matce a žádné divoké párty Vražedné to podmínky pro kohokoli, komu je 18. Jasonovi zbývá jen jeden den než dospěje a stane se dědicem . Den, který se stane nejrušnějším dnem jeho života. Je to ďábelská směsice obscénního humoru a adrenalinem nabitá komedie s vnitřním poselstvím, ze kterého jste celí pryč. A to nezmiňuji psa, který přiměje Lassie, otočit se v hrobě...PAŘBA! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jak dokazuje tato po všech stránkách nezvládnutá slátanina, ne každá britská nezávislá komedie stojí za koukání. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Řek bych že jde o průměr na scéně teenagerských komedií.Jednou nebo 2x jsem se zasmál,což taky odpovídá.Mírné osvěžení je pouze to,že se nyní jedná o Britský a ne Americký snímek. ()

Pitrson_CZ 

všechny recenze uživatele

Tato komedie je slaby prumer ale mam na ni osobni nejlepsi vzpominky...no a ten sjetej pes a hlasky me dostavaj na kolena :D Je to proste poradna parba!! ()

gombarix odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se na to budete dívat dostatečně zkalení a zhulení v rámci nějaké svojí pařby, pravděpodobně se budete uspokojivě bavit (vlastní zkušenost). Mějte ale na paměti, že se jedná o nejhlubší dno, jakého jsem byl zatím v rámci britské komediografie svědkem (viděno podruhé zastřízliva). ()

Squib odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohost. Ani zbla náznaku nějakého humoru. Dobré možná tak na ukrácení noci nespavosti a i tak jsem s touto hovadinou měla docela výrazný potíže... ()

Reklama

Reklama